„Нетуоркс България“ отново с изненади за малчуганите на първи юни


И тази година телекомуникационният оператор „Нетуоркс България“ е приготвил изненада за децата от няколко града на страната. Малки и големи ще получат интересни подаръци по повод Международния ден на детето 1 юни.

В Троян този петък през целия ден служители на фирмата ще раздават играчки и балони, както на касите на фирмата, така и в Градската градина.

„Децата са нашето бъдеще. Те правят дните ни по-добри, за това желаем да им доставим радост. Освен това, както и през миналата година, и тази каним на касите си и родители, които нямат възможност да купят подаръци за децата си. Чудесно ще е, ако им помогнем с нашите изненади, каза търговският директор на фирмата Мартин Драганов. Той уточни, че получаването на подарък не е обвързано с това, дали семейството е абонат на „Нетуоркс България“ или не.

Компанията е подготвила за малчуганите най-различни играчки, флумастери и занимателни игри. На първи юни подаръците ще се раздават на касите на кабелния оператор в Троян- на ул. „П.Р. Славейков 54 /хотел Троян Плаза/“ и в Ловеч – ул. „Търговска“ 101.

Коментари