Невиждана истерия по концерта на Слави и Ку-ку бенд! Билетите се разпродадоха за часове!


Хиляди билети за предстоящия концерт на Слави и Ку-ку бенд бяха разпродадени само в рамките на час! Сайтът на Евентим блокира още в 10 часа тази сутрин, когато бе даден официален старт на продажбата им.

„Поради огромния интерес потребителите на сайта за продажба на билети към момента надвишават капацитета за обработка на поръчките. За това молим ви, бъдете търпеливи и изчакайте зареждането на страницата. Билети можете да закупите в обекти на Техномаркет, Технополис, бензиностанции ОМВ, книжарници Оrange, билетен център НДК, касите на зала „Арена Армеец““, написаха от Евентим, които също едва ли са очаквали подобна истерия.

Малко след 11.30 часа схемата на стадион „Васил Левски“ в сайта сочи, че почти всички билети са разпродадени. Останали са основно за правостоящи. Това е пълен прецедент и по всичко личи, че до края на деня ценните хартийки ще бъдат изчерпани.

Билетите за концерта на 25 септември са на цени от 25 до 80 лева. Недоволни коментират в социалната мрежа, че най-вероятно черноборсаджиите отново са се активизирали и купуват „на едро“.

Източник: pleven.utre.bg

Коментари