ЛЪСНА ИСТИНАТА! Ето защо Борис Бояджиев плащал за протестите срещу Гешев


Нено Ненов, който бил изхвърлен от РУ Харманли, както и Марин Ичев от РУ Троян сега са част от антуража на скандалния приватизатор Борис Бояджиев, но защо?! Tова е въпросът!
Започваме с първата причина. Преди години при изненадваща акция на ГДБОП начело с кандидат главния прокурор Гешев е реализирана акция в Елпром Харманли. При акцията са иззети множество вещи и са установени престъпления, както и пиратски софтуер. Тук идва мястото на Нено Ненов, който тогава е ръководител на Икономическа полиция в Харманли. Така Бояджиев активира корумпето Нено Ненов и той предприема деиствия, за да го оправя. Корупцията е в ход!


След като преди години Нено Ненов бил изхвърлен от РУ Харманли, естествено Борис Бояджиев го приютил и сега работи като надзирател в откраднатия от фонда за масова приватизация ПФ“Св. Никола“ завод „Димо Дичев“ в Харманли (прекръстен през 1998г на Елпром Харманли).
Ето това е причината днес Борис Бояджиев да протестира и да плаща за протестите срещу главния прокурор и кандидат-главния прокурор!

Коментари