Кървава баня! Тодор Бояджиев и баща му Борис Бояджиев сценаристи на фалити … (част 2)


Старият познаиник на полицията и прокуратурата „троянецът“ от Асеновград Борис Бояджиев с поредна измама. Бояджиев бил известен с това, че фалира и оглозга фонда за масова приватизация ПФ“Св.Никола“. Днес Бояджиеви са собственици на „Елпром Харманли“, както през 1998г. прекръсти Завода „Димо Дичев“ Харманли. Този завод бе заграбен от Бояджиев и синът му Тодор Бояджиев от ПФ“Св.Никола“, чрез коварна схема, за която ви разказахме в част 1. Важното е да се отбележи, че Борис Бояджиев и отрочето му Тодор Бояджиев фалираха фонда, за да станат собственици на всичките му активи. Междувременно пр.пр. 72721/2000г. по описа на Софийска Градска прокуратура за крадените хиляди бонови книжки бе прекратена поради изтичане на давност през 2014г.
Тук е мястото да отбележим, че адв. Черпоков през 2011г. е бил пълномощтник на Борис Бояджиев с оглед фалита на ПФ“Св.Никола“ прекръстен на Индустриална Холдингова Компания (ИХК). През 2011г. същият адв. Черпоков съвсем случайно пуска молба за фалита на „Елма“-АД Троян и съвсем случайно Борис Бояджиев през 2017г. цедира вземането и лъсва схемата му, в която съвсем случайно толково държи „Елма“-АД да бъде изтрита от историята. През 2011г. след като внася молбата за фалита на „Елма“-АД „Балканска Звезда“ изведнъж от 10 човека става 40 човека и започват производство на електромотирите на „Елма“-АД. И всичко съвсем случайно се случва през 2011г. и как така?! Ами така се прави грабеж по методиката на приватизаторите.


Ето и документи:

Няма да спрем да ви информираме за всичко, което ни стане известно от читатели, защото борбата с корупцията и олигархията трябва да продължи. Трябва да свалим маските на задкулисието. Какво прави прокуратурата с пр.пр. 7271/2000г. по описа на СГП питаме и Борис Бояджиев и Главния прокурор. Как така обраха хиляди троянци и боновите им книжки изчезнаха, а активите се озоваха при скандалните Бояджиеви, по схемата на Баневи. Защо Бояджиев фалира фонда, заради 23 000 лева загуба, а как днес активите са при него и семейството му и ги продава за милиони?1 Къде е прокуратурата?!

Коментари