КРИМИ! Съставиха акт на 50 годишна троянка за притежание на насипен тютюн


В РУ-Троян е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който е проникнал в мазе към частен имот в града и е отнел пробивна машина.

Служители на сектор «Противодействие на икономическата престъпност» при ОДМВР-Ловеч са иззели 140 къса цигари без българкски акцизен бадерол от магазин на Кооперативен пазар-Ловеч. На собственикът на обекта е съставен акт по ЗАДС.

Полицаи от РУ Троян са съставили акт по ЗАДС на 50 годишна жена от с. Горно Трапе, за която е установо, че държи 1.60 кг. насипен тютюн.

Полицаи от РУ Троян са задържали за срок от 24 часа 40-годишен, криминално проявен мъж от с. Калейца, който след възникнал скандал е нанесъл прободна рана с нож на 55-годишен мъж от гр. Троян. Потърпевшият е настанен в болница, без опасност за живота. Работата по случая продължава.

На 18.02.2016г. около 13.30ч. на пътя с.Орешак – гр.Априлци, л.а. «Сааб» управляван от Л.П.-49 годишен от гр.Троян, губи контрол над автомобила и се удря с л.а. „Опел“ управляван от 28 годишен мъж  от гр. Априлци. В резултат на удара са причинени различни наранявания на водачите и на двама пътници в един от автомобилите. Прегледани са в болница и са освободени за домашно лечение.

На 18.02.2016г. oколо 13.10ч. на ПП I-4 /София-Варна/в землището на с. Дъбрава, л.а. „Пежо 406“ управляван от 44 годишен мъж от гр. Ямбол при движение посока гр.Варна и маневра изпреварване навлиза в лента за насрещно движение и се удря челно в та „Пежо Боксер“. В резултат на удара водачът на л.а. «Пежо» е със счупен таз и разкъсна рана на левия крак. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари