КРИМИ! Разследват пожар в Троян на ул. „Васил Левски“


В РУ Троян е образувано досъдебно производство и се разследват причините за възникнал на 18 ноември около 11.30ч. пожар  в къща на ул. „Васил Левски“ в Троян.  Огънят е засегнал и част от съседен имот. Нанасени са материални щети, а най-вероятно до инцидента се е стигнало поради строителна неизправност на комин. Работата по случая продължава.

На 18 ноември на територията на Троян е проведена полицейска операция, в хода на която служителите на местното районно управление са извършили проверка на 71 лица и 62 МПС , като за установени нарушения са съставили 11 акта и 22 глоби с фиш.

В седмицата от 11 до 17 ноември  служители на сектор «Пътна полиция» при ОД МВР-Ловеч са установили общо 45 нарушения свързани с неправилно паркиране и престой на МПС по улиците на Ловеч, за които   са   съставили 10акта и 32 глоби с фиш.

18-годишен младеж от Угърчин след проведени оперативно издирвателни мероприятия е установен от служители на местното полицейско управление, като извършител на проникване в частен дом в града, с цел кражба. Инцидента се случил вчера по обяд, когато младежът посредством измама е бил допуснат  в имота от стопанката на къща в Угърчин, но до кражба не се е стигнало.

Работата по случая продължават служители на РУ Угърчин.

Коментари