КРИМИ! Лек автомобил е изгорял между селата Старо село и Голяма Желязна


В РУ-Троян е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържано 17-годишно момиче от града, което на 25 март около 20.00 часа след подаден сигнал в полицията е установено в с.Горно Трапе, в момент на срязване на  25 метра многожилен меден проводник. Работата по случая продължава.

В РУ-Троян е образувано досъдебно производство и се разследват причините за възникнал пожар в лек автомобил „Фолксваген Венто“. Инцидентът се е случил около 21.30 ч. на 25 март, на пътя между селата Старо село и Голяма Желязна. Автомобилът е напълно унищожен. Работата по случая продължава.

Полицейски операции за времето от 19 до 26 март.

РУ Троян – за периода са проверени  264 лица и  226 МПС, съставени са 52 акта и 88 глоби с фиш, посетени са  49 сигнали и са образувани 6 досъдебни производства.

28 март 2018 година

Полицията в Троян е установила 40-годишен мъж от града по подозрение, че осъществява търговия с културно-исторически ценности чрез интернет сайт.

Издирването на лицето е осъществено съвместно с криминалисти от ОД МВР-Ловеч, като в хода на процесуално следствените действия,  в жилище в ж.к . „Лъгът“ са намерени и иззети 12 пръстени, 37 монети, 3 павти за колан, сечива и др., които по първоначална информация представляват културно-исторически ценности. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Коментари