КОД ЧЕРВЕНО! При засилени мерки за сигурност, чакат шурея на скандалния приватизатор Борис Бояджиев !


Цялата държава издирва Петко Митевски, главен касиер на „Алфабанк“. Главният прокурор направи списък на бегълците от правосъдие! Митевски е признат за виновен за задигнати над 21 млн лева. Всички пътища водят към скандалния приватизатор Борис Бояджиев, забогатял след като получил даром активи за милиарди през 1996/97г., чрез приватизационен фонд „Св. Никола“.

Адвокат на приватизатора е проваления политик на Костов Радан Кънев! Бояджиев е във фалит през 2010/11г., назначават му ликвидатор, когато ненадейно получава финансова инжекция, най-вероятно от брата на жена си! Така скандалният приватизатор Бояджиев затвърди прозвището си на грабител на държавата, близка до Костов! Бояджиев претопи и оглозга активи за милиарди, точно като приятеля му, другият приватизатор Николай Банев. Бояджиев е последният работодател на Петко Митевски, но го крие, за да не връщат и парите, които Митевски казва, че били изхарчени за лични цели! Така близките и роднините на шмекера Борис Бояджиев обраха държавата и банка!

На 19.02.2018 г. от 10:00 часа пред Софийски Апелативен съд ще бъде чакан човекът на Бояджиев да върне парите и да влезе в затвора, чакаме го и ние, за да видим кой ще върне парите!

Коментари