Извънредни данни от кухнята към 16:00: Генералска гозба и Филе Елена дръпнаха инфарктно


В заведението на шеф БЛИЦ става все по-напечено и интересно. Към 16:00 часа клиентите все по-често си поръчват от Генералската гозба и Филе Елена.

Мераклийски кебап също е много предпочитано ястие. На 26 май в цяла България се провеждат европиршества и гощавки, в които участват все повече пълнолетни българи, включително сънародниците и гурбетчиите из Европа. 

Менюто е изобилно и включва добре познати нашенски специалитети. Някои от тях си имат твърди фенове, които си ги поръчват още от вратата. Други влизат в менюто с нови имена, но също разчитат на повишен интерес от страна на клиентите. Конкуренцията за предпочитанията им се изостри рязко в изборния ден. 

Следете постоянно как се развиват поръчките в звездния ресторант на шеф БЛИЦ, за да не изпуснете какво се случва с някое от блюдата. Обедната активност в поръчките постепенно намалява и данните за количеството им ще постъпват през около час час и половина.  Очаква се посещаемостта на масовото заведение на шеф БЛИЦ към края на изборния ден да достигне около 34%. 

Ето какви са резултатите от седмата кулинарна сводка:    Генералска гозба – 32,6
Филе Елена – 28,8
Мераклийски тас кебап – 14,8
Каракачански сач – 7
Специалитет по аптекарски – 3,8
Патриотична разядка – 1,9
Хайдушко мезе – 1,1
Азбучно плато –  1,8
Агнешки главички – 5,1

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/politika/izvnredni-danni-ot-kukhnyata-km-1600-generalska-gozba-i-file-elena-drpnakha-infarktno_news675971.html

Коментари