„Изборът“ на Троян за „Спортист на Троян 2015“


В края на тази седмица се определиха победителите от приза „Спортист на Троян 2015г.“ в 5 категории. Нашата медия има правото да гласува Първоначално във вторник щяха да се изберат призьорите, но поради различни фактори гласуването се реши да бъде проведено в друга дата, като се спомена, че всяка от троянските медии ще получи имейл с номинираните спортисти.
„Троянпрес“ обаче, за съжаление, не получи имейл, за да упражни правото си на вот. За лицето за спортен Троян пък бе избран Владимир Илиев. Съмнителното гласуване ни кара да се замислим дали наистина вотът не е манипулиран. Екипът на сайта искрено се надява това да бъде просто теория, а не истина.
Медията е създадена през 12.05.2015г., но вече се утвърждава като троянската медия, в която се казва истината и нищо не се скрива. Смятаме, че с нашия вот сме можели да променим развоя на събитията. Ето и кои щяха да бъдат победителите на www.troyanpress.com в отделните категории с част от успехите, които са постигнали:
– „Спортист на Троян 2015“ – Изабела Христова (трето място СП девойки –джудо, самбо, шампион на България по самбо за 2015г.)
– „Отбор в колективните спортове“ – клуб по джудо „Чавдар“ – момичета (отборни шампиони)
– „Отбор в индивидуалните спортове“ – „Хемус 1896“ – колоездене (мъже – отборен пистов шампион на България)
-„Младо дарование“ до 16г.- Добромир Калистерски (трето място Европейска купа по джудо за кадети)
-„Треньор на годината“ – Николай Цанков (треньор на отбор по джудо на клуб „Чавдар“)

Надяваме се това да бъде просто недоразумение, а не преднамерено действие.

Коментари