ЕКСКЛУЗИВНО! Рекетьорите от сайта „Биволъ“ сгазиха лука в Германия!

Хановерският технически панаир изобличи в официално писмо поръчковите „журналисти“


На снимката Димитър Стоянов или по известен като БиволЪ, който държи АК47 и е написал във фейсбук ИЗПИТАНИ МЕТОДИ...
На снимката Димитър Стоянов или по известен като БиволЪ, който държи АК47 и е написал във фейсбук ИЗПИТАНИ МЕТОДИ…

Свикналият да се прави на „жертва“ репортер от сайта „Биволъ Димитър Стоянов, е сътворил грандиозен гаф в Германия. Преди няколко дни във фейсбук-страницата на поръчковата медия се появи клип, на който Стоянов се опитва да вземе интервю от адвокат Момчил Мондешки, на територията на панаира в Хановер, пред щанда на троянската фирма „Елпром“. Панаирът е най-голямото индустриално изложение в света, като присъствието там на възродения завод за електромотори в Троян, е изключително признание за сегашното качество на продукцията.

 

 

 

Димитър Стоянов, който се самоопределя за голям побойник!
Димитър Стоянов, който се самоопределя за голям побойник!

Въпреки че любезно е помолен да напусне, Стоянов е провокирал с агресивно поведение Мондешки и колегата му, като опитът им да прекратят разговора, е представен от „журналиста“ като „заплаха за здравето и живота“ му. Стоянов явно е целял подобна провокация, защото въпреки липсата на каквото и да било основание, веднага е депозирал жалба, а със становище в негова защита (неизвестно от какво) излезе и финансираната от Джордж Сорос организация  „Асоциация на европейските журналисти“ (това е българска, а не европейска организация, която спокойно може да се нарича световна или вселенска, или космическа) 

Целта на „Биволъ“, както винаги досега, е ясна – елементарно манипулиране и търсене на евтина реклама. Истината обаче се оказва много по-различна и ясно показва методите на изнудване на Атанас Чобанов, Асен Йорданов и компания.

Видно от официалното становище на Хановерския панаир, придружено със списък на акредитираните на изложението журналисти, Димитър Стоянов и операторът с камера, който го е придружавал, изобщо не са били сред лицата, които имат право на достъп, съответно не са разполагали с възможността нито да искат интервюта, още по-малкото пък да внасят камери и да снимат. Последното изрично е забранено, тъй като нарушава правата на интелектуална собственост, засяга правата на трети страни и компрометира личните им данни, като в писмото се посочва, че тези лица, които са нарушили забраната, са лично отговорни, съобразно приложимото законодателство.

Снимката е от личния профил на Димитър Стоянов от Фейсбук
Снимката е от личния профил на Димитър Стоянов от Фейсбук

Разбира се, до ръководството на панаира е постъпило и официално оплакване от „Елпром-Троян“, като случаят в момента се разследва, включително и кои са били отговорните служебни лица, допуснали влизането на неакредитирани лица на територията на изложението. Сигнал е отправен и до българските компетентни органи, а този път елементарната провокация на издържащите се с рекет и заплахи „журналисти“, със сигурност ще им изиграе лоша шега.

 

 

 

 

 

Факсимиле от становището на Хановерския панаир.
Факсимиле от становището на Хановерския панаир.
Коментари