ГОРЕЩО! Тази сутрин по НОВА ТВ, сдружение „Чифлик“ доказаха, че Антоанета Симеонова е корумпирана …


Тази сутрин, минути преди 8:00 ч. сдружение „Курортен комплекс Чифлик“ признаха, че от лятото на 2017 нямат вода, която на добра воля им била дадена от съседа им, фирма ДАД-ООД . По този начин в същото предаванe се даказа, че няма вода до Алфа Ризорт!!! Да, чухте, няма питейна вода до Алфа Ризорт!!!

На снимката: мъжът е син на Гриша Костов, който през 2016 година запали цяла България, за да купи с парите пак през 2016 г. хотел „Малката Веника“

Питаме сега скандалната съдийка Антоанета Симеонова, известна като черната овца на РС-Троян, защо след като делото е за има или няма вода, то тя не е назначила съдебта експертиза, която да установи това обстоятелство? Защото е явно корумпирана! Мотивът да вземе решение в полза на Алфа Резорт и да осъди Троян Прес е че фирма Алфа Ризорт има нотариален акт за хотела от ноември 2016г. и категоризация от Община Троян издадено от преди 30 години! Антоанета Симеонова е осъзнавала, че съдебният й акт с тези мотиви е Акт без мотиви, след като спорът е дали има или няма битова вода до Алфа Ризорт.

Днес същите хубавци от Алфа Ризорт в ефир по НОВА ТВ изригнаха и заявиха, че от лятото на 2017 г. хотелът няма питейно-битова вода!!! Ето на това му казваме ние корупция в съдебната система!

Вижте видеото ТУК.

Коментари