Галин Герганов бяга от задълженията си като председател на ОбС – Дряново с болничен! Лечението на Герганов – да спре да яде!


Галин Герганов избяга от задълженията си и делата срещу него с болничен лист. С първия болничен успя да се измъкне и да не отиде на заседание на Общинския съвет-Дряново, както и да се измъкне от насрочено в Районен съд -Дряново дело, което той е завел срещу негов съгражданин за клевета. Сагата със здравословното му състояние продължава, тъй като е представил и втори 30 дневен болничен лист. В диагнозата е записано гастродуоденит, неуточнен.

Искрено се надяваме „прасчо“ да се оправи и да намали храната. В тази връзка успяхме да открием как се лекува това заболяване. В случай, че вашият личен лекар д-р Нено Ненов не ви е дал направление за специалист и ви лекува той.
Гастродуоденит се лекува със спиране на приемане на храна през устата. Парентерално се прилагат водно – солеви разтвори, глюкоза и витамини. Не се приемат пер орални лекарства. След стихване на острите явления се започва постепенно захранване през устата с чай, сухар, ориз с мляко, млечни супи, кремове. По-дълго трябва да се избягват дразнещи храни и силни подправки, алкохол и лекарства през устата. При хеморагичен гастродуоденит, освен кръвоспиращи средства може да се наложи и кръвопреливане, а в тежки случаи и резекция на стомаха или дванадесетопръстника.

Г-н Герганов, спрете да ядете и ще се оправите!Освен гастродуоденит-неуточнен, може и подагра и диабет да хванете. Очакват Ви важни събития като например гласуването на вашата оставка! Очакват Ви и в съда! Бъде част от живота в Дряново! За това ли гласуваха дряновци за Вас! Започвате да приличате на вашите приятели Николай и Евгения Баневи, Иво Прокопиев и сие.

Бързо оздравяване!

Коментари