ВИДЕО! 70 хиляди пяха химна под дъжда със Слави Трифонов и „Ку-ку бенд“


„Ако има нещо, заради което си струва да живея, то това сте вие!“. С тази реплика Слави Трифонов откри грандиозния си концерт с „Ку-ку бенд“ на препълнения стадион „Васил Левски“. Тази вечер 70 хиляди души пяха три часа под дъжда заедно с него, с Крисия, Цветелина Грахич, Нели Петкова, Йордан Йончев-Гъмзата и Георги Милчев-Годжи.

Спектакълът започна с грандиозна заря, която огря небето над София на няколко пъти по време на шоуто. Първата песен, която Слави изпя беше „Студио Х“. „Уникални сте, знаете ли? Не очаквах да дойдат толкова много хора – дошли сте от цялата страна, има и от чужбина. За вас го правим!“, каза той на публиката, а на голямата видео стена всички видяха просълзените му очи.

https://www.youtube.com/watch?v=QVHS-Tse_C4

След това прозвучаха и старите хитове „Френската гимназия“, „Няма не искам“, „Цвете мое“, българският химн и много други, но най-вълнуващо за всички беше изпълнението на „Жива рана“, по време на което Годжи се разплака и каза: „Това е най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало. Благодаря ви!“. Слави го прегърна, а публиката пя вместо него, защото той не успя да започне текста заради силната емоция. „Жива рана“ беше едно от парчетата, които Годжи и Слави изпяха по време на 30-минутния бис. Спектакълът приключи с „Моя страна, моя България“ в изпълнение на Крисия Тодорова, а на финала всички от екипа бяха мокри до кости, защото през цялото време пяха, свириха и танцуваха под дъжда. Същото беше и по препълнените трибуни, по които три часа се развяваха трибагреници.

Източник: 24chasa.bg

ВИДЕО: youtube.com

Коментари