Брокер от Уолстрийт и учителка влизат в ”Big Brother”


14 обикновени мъже и жени ще участват в новия сезон на „Big Brother“. Сред тях има брокер от Уолстрийт, учителка, адвокатка и танцьорка.
Общо 5000 души бяха кандидатите за реалити шоуто.

Най-младият участник е на 21 години, а най-възрастната жена, която ще обитава Къщата, е на 48 години, съобщиха от Нова тв.

13 от 14-те участници са активно работещи към момента на влизането си в Къщата, един е безработен. Двама от тях са с годишни доходи в шестцифрени суми.

Професионалните умения на повечето участници могат да намерят приложение и в ежедневието на Къщата. Сред съквартирантите има фризьор, фитнесинструктор, барман, брокер от Уолстрийт, адвокатка, учителка и професионална танцьорка, която да ги забавлява.

Сред участниците има последователи на православната църква, източни религии, както и атеисти, хора с различна сексуална ориентация и представители на различни етноси.

Най-интересното е, че от обикновен Big Brother ще премине във ВИП БРАДЪР. Слухове се носят, че в къщата ще влезнат хора като Сашка Васева, Митьо Пищова, Моника Валериева и куп други скандални личности от българския Хайлайф. Спягани са имената още на Силвия Кацарова, Васил Найденов, дут „Ритон“ и т.н.
Източник: www.dir.bg
Коментари