Борис Бояджиев и Тодор Бояджиев заедно с Радан Кънев пишат новата глава в обира на България!


Борис Бояджиев написал учебник за измамите на прехода с приватизацията и после банкрута на ПФ „Св.Никола“, факт. Всички знаем за наивните обещания, на които бяхме подложени от Борис Бояджиев, който обещаваше доходност на всеки вложен инвестиционен лев като ежегодно щял да плаща, а неговият съмишленик Николай Банев беше най-щедър стигаше до 50% на годишна база. И двамата не платиха пукнат лев.


Днес Борис Бояджиев е собственик на всичко, което бе приватизирано от ПФ „Св.Никола“, факт! А на това как му се казва освен обир. Сега скандалният измамник ще ви обясни как през 2011г. фонда бил отчел загуба цели 23 000 лева и заради това той с грижа за вложителите внесъл молба за фалит! Да бе, а ние пасем трева и ядем доматите с колците! След като отървал Борис Бояджиев клетите акционери от тежкото бреме на „колосалната загуба от 23 000лева, той станал собственик на всички активи! Да, днес Борис Бояджиев е станал собственик на Химатех, Елпром Харманли (Димо Дичев Харнанли), Балканска Звезда-Троян, Индустриален Център Искър, Индустриален Център Тракия и множество други. Борис Бояджиев днес не желае да го наричат приватизатор като Банев, който също не иска да е такъв, те са бизнесмени! А ние сме извънземни?! Та да се върнем на измамите на Бояджиев. Той бил изп.-директор на ПФ“Св.Никола“ прекръстен на Индустриална Холдингова Компания, а до преди това бил гол като пушка, досущ като Николай Банев. Е питаме от къде взе пари Бояджиев и Банев за луксозния си начин на живот, да си учат децата в чужбина и да живеят като олигарси?! Ами от уж фалиралите фондове, със заграбените от нас бонови книжки! 

Очаквайте трейлър на една от хилядите измамени вложители от Борис Бояджиев. Предстои филм, който ще бъде в 77 епизода и ще обхване целия грабеж на народа от Бояджиев. Ние няма да спрем да ви информираме въпреки заплахите, които получаваме от Борис Бояджиев. Да кажем не на страха от олигархията, защото Бояджиев и Банев ни ограбиха нас и децата ни, факт, днес те се ползват от активите на фондовете за масова приватизация като внушават, че това им се полага, защото са …! Да, но не! Искаме конфискация и връщане на заграбеното от измамниците и няма да спрем да се борим срещу корупцията.

Oчаквайте трйелър…

Коментари