Андрешко Андреев от ДПС: Бежаново ще има здравна служба, ако стана кмет


МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019, ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Над сто човека се събраха на събрание на ДПС в село Бежаново днес. На срещата беше и досегашният кмет на Бежаново и кандидат за кмет на община Луковит – Петър Гаджев. ДПС продължава развитието на село Бежаново с нов кандидат за кмет – Андрешко Андреев.

Специални гости на събранието бяха народният представител на ДПС от Ловеч Джейхан Ибрямов, областният председател на ДПС – Ловеч – Сурай Велиева и кандидатите за общински съветници за община Луковит.

С дейността си в Бежаново Движението за права и свободи е доказало във времето, че ЗАЕДНО с хората, кметът на селото може да работи и да развива населеното място. За да е по-лесно това, е важна и подкрепата на общинския кмет. А кой може да знае от какво има нужда селото и общината повече от досегашния кмет на Бежаново и кандидат за кмет на Луковит – Петър Гаджев.

По време на срещата беше представена и програмата на #ДПС за развитие на Бежаново. Анрешко Андреев ясно заяви намерението си да открие отново закритата отдавна здравна служба в селото и да работи усилено за намаляване на битовата престъпност.

ВЛАСТ ЗА ХОРАТА с ДПС и #55 в бюлетината.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари