OБНОВЕНА! За нищо на света не отваряйте това видео! (+21) Отврат: Скандален клип показва как „разследващият журналист“ Христо Гешов ближе тоалетна чиния!


Източник: Blitz.bg

В България сме били свидетели на какво ли не, но през последните години се нагледахме на „морала“ на жълтопаветните психари, спонсорирани от Иво Прокопиев, Цветан Василев и фондациите на Сорос.

Типичният им номер, още от времето на Иван Костов, е да се представят за нравствено извисени личности, изповядващи неолиберални и проевропейски „ценности“, докато отвратителната им същност на нагли, безпардонни и напълно извратени персони, ламтящи за обществено влияние и власт, за да крадат на воля и да легитимират педерастията си, в крайна сметка рано или късно проличава. Всички помним скандалната снимка на задника на Радан Кънев, за когото пианистът Павлин Цветков и рок легендата Ицо Петрофф лично свидетелстваха, че участва в хомо дружинка, с прякор Рада Дълбоката. Кънев не опроверга по никакъв начин това разкритие, напротив, явно се гордее с „ценния“ си атрибут и пристрастията си, щом малобройните му политически поддръжници дори му издигнаха лозунга „Г..з, ти си нашто знаме!“. Въпреки че на последните избори партийката му „Нова република“ получи само 2% от вота на избирателите, днес Кънев е водач на листата за евроизборите, встъпил в колаборация с друг виден протестър – Христо Иванов – Пинокио. В образуванието с гръмкото име „Демократична България“ влизат и други отявлени привърженици на хомосексуалните бракове, като Стефан Тафров – изявен радетел за мъжка любов, който също се гласи за европарламента. Но докато Кънев и Тафров гледат все пак да не излагат твърде на показ истинската си същност и макар и неумело опитват да се прикриват, друг техен привърженик няма никакви задръжки и дори собственоръчно заснема фетиша си към тоалетните чинии. В клип, разпространяващ се в чуждестранен порносайт и в интернет, който нормалното човешко съзнание трудно може да асимилира, Христо Гешов, отдавна припознат от кръга „Капитал“ и от медиите на Цветан Василев като виден „разследващ журналист“, борещ се против недъзите на обществото и корупцията, ближе с огромно и видимо удоволствие, мръсна тоалетна чиния!

Ако се касаеше за обикновен и никому непознат извратен тип, ситуацията нямаше да бъде толкова скандална, но Гешов от сутрин до вечер пише във фейсбук, както и на страниците на регионалното издание „Зов нюз“, спонсорирано от „Америка за България“, колко изповядвал християнските ценности и морал, как се борел с далаверите и как винаги обичал да казва истината. Проверка показва, че извратенякът дори си е направил лична фондация „Христо Гешов“, която в обществена полза да защитава човешките права, да работи в сферата на здравеопазването и правата на пациента, както и да извършва социални услуги. Отделно, Гешов присъства на всички сбирки и конференции, на които се клепа медийната свобода в България, прави телевизионно предаване, работи заедно с „Господари на ефира“ и рекетьорския сайт „Бивол“, има участия в бТВ, наскоро получи награда на СБЖ и дори влезе в доклада на САЩ за човешките права в България за миналата година, по повод побоя, който неизвестни лица му нанесоха в Червен бряг, както той твърди – заради разследванията му.

След като бе публично оповестено скандалното видео на „журналиста“ Христо Гешов, часове след това то бе изтрито. Успяхме да направим кадър, в който ясно се вижда извратеното поведение на Гешов, който палаво ближе тоалетна чиния.

Коментари