СКАНДАЛНО! Асеновградският фараон Борис Бояджиев и келеметата му Тодор и Диана са ограбили акционерите на фонда „Св.Никола“, ето как…

Борис Бояджиев завършва ТКЗСарския факултет на УНСС. Видно от документа той е от Асеновград, а не от Троян, както винаги лъжеше през годините.

Както  всички знаем асеновградският фараон Борис Бояджиев се доказа, че няма общо с Троян, а е родом от Асеновград. Факт! Поредната разобличена лъжа!!!

Както всички знаем Борис Бояджиев създаде фонда за масова приватизация „Св.Никола“ през далечната 1996г., събра хиляди бонови книжки и през 1997г. приватизира десетки предприятия срещу същите бонови книжки.

Както всички знаем Борис Бояджиев от създаването на фонда до фалита му е изпълнителен директор на същия !!!

През 1999г. изведнъж изчезват хиляди бонови книжки, преобразувани в акции, като посредникът е Спас Андреев! Образувана бе пр.пр.7271/2000г. по описа на СГП, но Борис Бояджиев ни дума, ни вопъл, ни стон!!! Защо?! Мълчание! Не му изнася, защото е замесен с измамата, кражбата на всички бонови книжки. Благодарение на тази измама, той се подготви за обира на века!

Досъдебното производство за крадените бонови книжки на троянци от Борис Бояджиев

Както всички знаем Бояджиев е бедно момче от Асеновград, наричат го „цигането“, доносничи, топи всички наред, без морал и ценностна система. По-късно в Пловдив го наричат „Селски Бек“ поради това, че от „цигане“ с измамите, които извъртя във фонда за масови грабежи и пирамидата „Св. Никола“ става богат, но манталитета му остава същия. От там му лепнаха и прякора!

Всички знаем, че през 2011г. Борис Бояджиев вече след като е прибрал хиляди бонови книжки фалирва фонда, за да прибере всичко за себе си. Съучастници на Борис Бояджиев са  келеметата му Тодор и Диана, жена му, сестра му  и ликвидаторът Георги Богданов, както и братя Янкови.  Та същите тези са хранени, ходили на лов и учели, и живели с парите на пирамидата „Св. Никола“ и нека прокуратурата да се запита къде са учели тези келемета и с кои пари, защото фондът за масов грабеж на народа е бил на загуба винаги и никога не е отчитана печалба, каквато обещаваше щедро измамникът Бояджиев като лъжеше хората да си дадат боновите книжки.

Решението за фалита на пирамидата „Св.Никола“ прекръстен на „Индустриална Холдингова Компания“ с участието на келемето на Борис Бояджиев – Тодор Бояджиев  и сестрата на Борис Нели Карамболова. Така фондът за грабеж на народа се управлява от сестрата на Бояджиев, келеметата му и жена му. Това е ОПГ за грабеж на народа. Днес всичко приватизирано е тяхно!!! По схема на умишлен фалит.

Да кажем не на страха от мутрите на прехода като Банев и Бояджиев, защото те съсипаха България. Измамиха ни, взеха  ни боновите книжки и с тях създадоха фондове за масова приватизация и с бонови книжки заграбиха индустрията на България, която днес е тяхна? Как така? Питаме прокуратурата? Схема за умишлени фалити и безстопанственост?!

Срещу такива бонови книжки Борис Бояджиев стана милиардер и днес не е приватизатор , а бизнесмен, както и семейството му, което е заграбило всичко приватизирано. Вижте сами в Търговския регистър. 

През 1996г.  Борис Бояджиев се правеше, че бил от Троян, поредна измама в репертоара на измамника, после като го спипаха започна да обяснява, че преди 1000 години баба му минала през с. Бели Осъм и по този начин може да се каже, че бил от Троян. А пък ние сме виждали на снимка Марс и значи сме марсианци!? Така звучат вицовете от циркаджията Борис Бояджиев. Но всички го знаем.

Всички знаем, че през 2011г. Борис Бояджиев фалира фонда за масова приватизация, защото бил губещ, а защо е бил губещ като е управляван от него, а приватизираните предприятия също от него!? СЕГА ПИТАМЕ ИМА ЛИ БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ? ИМА ЛИ ИЗТОЧВАНЕ! С какви пари са учели келеметата му в чужбина? От приватизираните предприятия? Видно от документите в Търговския регистър Бояджиев и Банев третират приватизираното по линия на масовата приватизация като лично?! Така Бояджиев фалирал фонда и прибрал всичко заедно с келеметата си?! А къде е прокуратурата?! Бояджиев е нежна душа, леприкон, фея, ангелче, и всичко там, но защо не е в манастир, а краде и мами?! Чакаме отговорите Ви г-н ИЗМАМНИК? Срок понеделник 23.12.2019г. в 17:00ч. на мейла на Троян Прес. Отговорете на всички тези хора, които измамихте. Отговорете на въпроса защо създадохте пирамидата „Св. Никола“ , не платихте лев на нас акционерите дето си дадохме боновите книжки, а през 2011г. уж фондът фалирал и всички активи са при вас и родата ви?! Как му казвате на това, защото ние му казваме измама?! Вие сте ОПГ-то на века!!! Днес вие продавате активите на фонда и печелите милиони, а ние нито лев?! Бояджиев не се крий, отговаряй и връщай краденото измамнико… Бояджиев е по-нагъл и от Банев, факт, факт, факт!

Братя Янкови участвали в пирамидата на Бояджиев и измамата с крадените бонови книжки



Новината за ликвидацията на пирамидата на Бояджиев от 2011г. , която е представена като сърцераздерателна история заради 23 000 лева фалирва фонда с активи за милиарди, години по-късно ще разберем, че е умишлено фалирал, за да може Бояджиев да пребере всичко за себе си

Всички тези предприятия не са могли да отчетат печалба, а са трупали загуба и заради това Бояджиев фалирва фонда, заради загуба от 23 000 лева и днес е техен собственик?! Ало, а къде е прокуратурата. Утре ще я уведомим, защото ние гладуваме, докато измамникът Бояджиев разпродава тези активи.

Този бракониер горе на снимката е изпотрепал хиляди животни, а е плащал от пирамидата „Св.Никола“, а по-рано бе изпокрал и държавния резерв, от където също го изхвърлиха като парцал. Това е е доносникът на ДС на БКП , доносник „Ивайло“.

На сниката виждате Калоян Янков замесен с измамите и кражбите на бонови книжки на пирамидата „Св.Никола“, а брат му пък се облагодетелствал лично. Сега Янков е от „Да(й) България“ и станал честен, досущ като Борис Бояджиев и келеметата му.

На снимката Тодор Бояджиев и баща му Борис Бояджиев заедно с Радан Кънев на протести срещу Главния прокурор и в борба за съдебна реформа, крадците викат дръжте крадеца.

На снимката Борис Бояджиев и брата на Калоян Янков Веселин съдружник с Бояджиев в хотелски комплекс щедро финансиран от Панама. По времето, когато лъсно обира на века на Алфабанк от Петко Митевски , който е брат на жената на Борис Бояджиев Теменужка Митевска (Бояджиева), които отидоха при Борис Бояджиев.

Схемата за грабежи на народа от пирамидата на асеновградския фараон Борис Бояджиев

Вижте какво заграбиха келеметата на Борис Бояджиев…

Коментари (0)
Добави коментар