Районна прокуратура – Ловеч разследва причините за тежката катастрофа с фолк певицата Анелия!

Според певицата той е счупил стъклото на автомобила ѝ

7-годишното дете, пострадало в събота при катастрофа на пътя София – Варна между ловешките села Български извор и Микре, е в тежко състояние. В инцидента е участвал и автомобилът на фолкпевицата Анелия, призна самата тя, като уточни, че шофьорът на другата кола е проявил агресия на пътя.

„Тъжното е, че бащата на детето, което бере душа в болницата, си позволява да разпространява лъжи. Катастрофа имаше, участваха две коли. Не отидохме да съдействаме, защото бащата преживяваше шок, риташе колата ни, заплашваше ни, че ще ни убие. Счупи стъклото на автомобила ни. Това, което не знае обществото е, че бащата даде положителна проба за метамфетамин. Полицията го отведе в болницата за втора кръвна проба.  Много ми е болно за това, което преживях през последните дни. В колата беше и моето дете, което преживя пълен ад“, споделя тя в публикация във Facebook. 

Сигнал за инцидента е подаден неделя, около 6:40 часа сутринта. Ударили са се два леки автомобила. Пострадало е семейството от едната кола, пътувало с двете си деца – на шест и седем години. В тежко състояние е по-голямото дете. 

В понеделник с хеликоптер детето бе транспортирано до болничната вертолетна площадка на столичната болница „Лозенец“, откъдето екип на „Пирогов“ го поема и хоспитализира.

От „Пирогов“ съобщиха, че детето е настанено в детската реанимация на апаратна вентилация. „Към момента остава в тежко състояние без промяна“, добавиха от болницата за „Фокус“.

Районна прокуратура – Ловеч разследва причините за настъпилото пътнотранспортно произшествие. Разпитват се свидетели, назначени са експертизи и се извършват всички необходими действия за изясняване на обстоятелствата.

Коментари (0)
Добави коментар