Въвеждат се временни ограничения на движението на МПС по някои улици на Дряново

Община Дряново съобщава, че във връзка с провеждането на Празник на град Дряново и съпстващите мероприятия, се въвеждат временни ограничения на движението на МПС по някои улици на града!

  1. Във връзка с Традиционния есенен панаир на гр.Дряново и изграждането на увеселитени атракциони пред Парк хотел Дряново, за времето от 08.00 ч на 14 октомври /понеделник/ до 08.00 ч на 22 октомври /понеделник/, ще бъдат затворени за движение на МПС следните улици:
    ул.“Бачо Киро“ от кръстовището с ул.“Станционна“ до кръстовище с ул.“Хаджи Димитър“;
    ул.„Хаджи Димитър“ от кръстовището с ул.“ Бузлуджа“ до ул. „Бачо Киро“;
    ул.“Станционна“ от кръстовището с ул.“ Бузлуджа“ до ул. „Бачо Киро“.
    Във връзка с разполагането на временни търговски обекти за времето от 13:00 ч на 18 октомври /четвъртък/ 2024 г. до 23:00 ч на 20 октомври 2024 г. се затварят за движение на МПС:
    ул.“Бачо Киро“ от №1 до №15 и от №17 до № 21, както и ул.“ Стара планина“.
  2. Във връзка с провеждане на Тържествено заседание на Общински съвет- Дряново на 17 октомври, за времето от 16:00 ч до приключване на мероприятието се затваря ул.“Бачо Киро“ /пред сградата на Общинска администрация/.
  3. Във връзка с провеждането на 55-ти лекоатлетически крос “Колю Фичето“, за времето от 08:00 ч до 13:00 ч на 18 октомври, се затварят за движение:
    ул.“Стефан Стамболов“ от №22 до кръстовището с ул.“Опълченска“;
    ул.“Бачо Киро“ от кръстовище с ул.“Опълченска“ до кръстовище с ул.“Капитан Райчо“ /до сграда на фирма „Платекс“ АД /.
  4. Във връзка с провеждането на празнични концерти на 18 и 19 октомври за времето от 17:00 ч до 20:00 ч се затваря за движение на МПС пл.“Колю Фичето“, както следва
    ул. „Шипка“ от кръстовище с ул.“Сава Йотов“ до кръстовище с ул. „Христо Ботев“, както и до кръстовище с ул. „3-ти март“;
    ул.“Колю Фичето от кръстовище с ул.“Шипка“ до кръстовище с ул. „Христо Ботев“.
Коментари (0)
Добави коментар