Адвокат Расташки отново застава начело на листата на ПП МЕЧ в Ловешко

Партия МЕЧ регистрираха своята листа за предстоящия вот на 27 октомври. Пети поредни избори за народни представители. Начело на листата отново ще бъде знаковият адвокат Расташки, който е родом от Троян. Социологическите проучвания показват, че МЕЧ имат шанс да влезната в 51-ото.

Кой е адвокат Христо Расташки?

Адвокат Христо Расташки е възпитаник на юридическия факултет на Нов Български Университет. През 2013 г. се дипломира след успешно положени държавни изпити, пред нормативно определена комисия.

През 2014 г., след шест месечен стаж към Министерство на правосъдието, придобива юридическа правоспособност, полагайки предвидения в „Наредбата за единните държавни изисквания за придобиване на висше образование и квалификация „юрист“, изпит.

Адвокат Расташки преминава успешно изпит пред Висшия адвокатски съвет и се вписва в Софийска адвокатска колегия през 2015 г. По-късно същата година, се регистрира в Националния регистър за правна помощ към Национално бюро за правна помощ на Република България, като започва самостоятелна практика и отваря своята кантора в гр. София.

Адвокат Расташки притежава солидни теоретични познания, както и практически опит в областта на наказателното, търговското, гражданско, административно, вещно, трудово и застрахователното право, по които осъществява правна помощ и процесуално представителство на своите клиенти.

По време на своята практика работи с корпоративни клиенти, както и с физически лица във всички правни сфери. Негови клиенти са били членове на борда на директорите на големи акционерни дружества, както и множество чуждестранни инвеститори.

Адвокат Христо Расташки говори свободно английски и немски език, с което може да ви бъде полезен в консултации и правни услуги свързани с чуждестранни клиенти.

Вижте листата на ПП МЕЧ за 11 МИР-Ловеч:

  1. Христо Цветанов Расташки
  2. Илиян Петров Илиев
  3. Иван Данаилов Иванов
  4. Стоянка Атанасова Михайлова
Коментари (0)
Добави коментар