Читатели: Заледено е, къде са снегорините?

През деня на територията на община Троян пътищата бяха прилично почистени. В последните 30 минути получихме множество сигнали за заледяване на пътищата в града, както и пътят в посока Орешак. Наши читатели споделят, че ако през деня е имало снегорини, които да чистят, то сега няма нито един, за да опесъчава против замръзване. Навън е ледена пързалка, заявиха читатели във фейсбук страницата на сайта.

Нека да напомним, че ангажимент на гражданите е да почистят тротоарите пред домовете си. Фирмите в града също имат ангажимент да почистят прилежащите пространства към обекта. 

Надяваме се, че от Община Троян и фирмите, които се грижат за почистването през зимата ще вземат спешни мерки преди да се случи някое ПТП.

Коментари (1)
Добави коментар
  • Ярослав Кукерски

    Едно нещо не мога да си обесня от 24 години по дяволите… Аз плащам данък на къщата си, данък смет, данък нам ква си глупост. Така тротоарите са общинска собственост и данък си плащам защото пък тротоара бил пред нас така … Е защо при положение, че си плащам данъците трябва аз да си чистя тротоара? Смисъл малко ме дразни … Плащам винетки, данъци на коли, мотори, къщи – Пътища НЯМА, сняг ИМА, лед ИМА ДОСТА, винетки на безбожни цени ИМА, данъците на автомобилите в гр.Троян са до 10 пъти по високи от колкото в други градове … Ами няма да плащам … Когато общината започне да си върши работата и цялата държава аз тогава ще си платя данъците …