Слави Трифонов в Пловдив: Ние сме вашите очи, за да виждате какво се случва в политиката

Огромен брой хора се събраха на среща с лидера на “Има такъв народ” в спортна зала „Сила“ в центъра на Пловдив. Слави Трифонов беше  заедно с водача на листата за Пловдив Станислав Балабанов и водачът на листата на ИНТ за европейските избори Ивайло Вълчев. Пред развълнуваните от срещата със Слави граждани от цялата страна, Трифонов сподели: „Ние сме вашите очи, за да виждате какво се случва в политиката”. По повод конкретната работа, която предстои в Европарламента Ивайло Вълчев каза, че нормалното и истинско семейството се състои от мъж и жена и това трябва да се отстоява, че бежанците не бива да се превръщат в куче-касичка в името на политически интереси и че “Зелената сделка” е необходимо да бъде преразгледана, а всяка страна да получи, каквото й се полага, без повече енергийни зависимости.

Станислав Балабанов постави акцент върху  демографската криза и идеята на ИТН – всяко едно младо семейство, чийто членове учат или работят да получава кредити при облекчени условия за придобиване на първо жилище, както и тези семейства да получават данъчни облекчения. Слави Трифонов отговори на множество въпроси, които хората му задаваха в откровен и емоционален разговор. Бяха обсъдени проблемите в образованието и социалната сфера, беше засегната “болезнената за българите тема Македония и негативното отношение на властите в Скопие към българските граждани и държава.” В крайна сметка стана ясно, че партия “Има такъв народ” е единствената, която неотменно отстоява истината в българската политика и защитава реалните интереси на българите.

 На срещата присъстваха и представители на ИТН – Ловеч, които участват с висок професионализъм и гражданска всеотдайност в оспорвана битка за 11 МИР Ловеч. Ловчанлии са готови за тази жестока битка, а хората на ИТН в града ще направят максимално възможното, за да преборят корпоративния и купен вот на ГЕРБ, ДПС и манипулациите, и лъжите на псевдореформаторите от ПП/ДБ.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари (0)
Добави коментар