СНИМКИ! Пътищата в Троян са проходими при зимни условия!

Пътищата в Троян при зимни условия и навалял сняг от 30 до 60 см са проходими, заяви зам.-кметът на Троян Ангел Ангелов по телефона пред  TroyanPress.

Той, заедно с кмета на Троян, Донка Михайлова, са направили обход на всички пътища тази сутрин. В момента започва повторно чистене на малките улици, както и тези в селата – Райковско, Балабанско и други. Пътищата не са почистени до асфалт, но са проходими.

Очакваме Вашите снимки и сигнали на e-mail: info@troyanpress.com

Ето и снимки от наши читатели:

Коментари (5)
Добави коментар
  • Maria G Petrova

    Пътищата може да са проходими при зимни условия,но не и тротоарите.Минава снегопочистващата машина и качва всичкия сняг на тротоара.Става така,че пешеходци и коли се налага да си делят пътя.Очертава се да вали в близките дни и трябва да се предприеме нещо за изхвърляне на снега,а не само за отместване.

  • Stefka Georgieva

    Ми почистети си ги .на вас неможе да ви се угоди

    • Валентин Петков

      И за какво по -точно плащаме данаци,щом се налага да си ги почистим сами?Ако вместо да пише неуместни коментари,всеки си гледа работата за която му плащат-нещата в тази обрулена държава може и да се пооправят.

  • Bogomil

    Onq chifut ichev shteshe da me smaje s kolata si nasred ulicata i mi svirka…A trotoara 1 metar snqg az kyde da otida ? Iskah da go pitam tozi glupak no izbqga

  • Ралица

    Да проходими са при офроуд условия, снегорините стоят по Абланица по час и си пият кафетата с колегите от другите райони а улиците на нищо не приличат!