Николай Нанков: ГЕРБ ще продължава да бъде до хората, да поема ангажименти и дава решения на проблемите им

Благодаря на всички тетевенци, дошли на срещата с нашите кандидати за народни представители Краси Дончев и Иван Цветанов в Тетевен. Хубавият есенен ден им помогна да посрещнат в шатрата на ГЕРБ-СДС много, много хора.“ Това каза кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС Николай Нанков.

„Всички искаме развитие на Тетевен, на област Ловеч. Искаме пътищата да са добри, домовете ни да са санирани; искаме училищата ни да са красиви и уютни, а  учителите в тях удовлетворени и да учат добре децата ни; искаме да плащаме справедлива такса смет, да имаме вода без режим, да сме сигурни за пенсиите ни, да имаме по-високи доходи, но да няма инфлация, която да ги изяжда, да се развива туризмът в нашия край; искаме да живеем по-добре. Това най-общо са желанията на хората. ГЕРБ направи много от това в Тетевен. И ако имаме силната подкрепа на изборите гарантираме да продължим работата. Защото го можем, защото сме го правили успешно вече в три правителства Борисов. И в Тетевен чудесно знаят това, защото градът е променен, хората виждат направеното и знаят отлично какво можем с нашия кмет Мадлена Бояджиева. Само преди година те я избраха за трети пореден мандат. В Тетевенско имаме още много работа, имаме и готовност за нея. Общинските проекти от инвестиционната програма, заложени в бюджета благодарение на нашия лидер Бойко Борисов, чакат финансиране, а някои като изграждането на спортни площадки и нов водопровод ще стартират съвсем скоро. 

Благодаря на хората в цялата област, които ни подкрепят в кампанията. Те знаят номер 18 знаят, че задължително се маркира квадратчето, а кръгчето е по избор. И знаят, че победата ни е важна за България. Защото всички искаме Сигурност и Стабилност за страната ни“ обърна се към хората от Тетевен Нанков.

Коментари (0)
Добави коментар