Николай Нанков: ГЕРБ никога не са делили общините на наши и чужди, доказателство за това е община Троян!

Николай Нанков, кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДС за 11 МИР-Ловеч:

ГЕРБ и трите правителства „Борисов“ никога не са делили общините на наши и другите. Най-яркият пример за това е Троян с кмет на БСП. Общо 30 са включените проекти в инвестиционната програма, заложена в държавния бюджет по инициатива на ГЕРБ.

Изграждането на многофункционалната спортна зала стартира по наше време и ще продължи строителството й. Другите проекти, за които има вече подписани споразумения с държавата, са за реконструкция на централната градска зона, пл. „Възраждане“ и прилежащия терен, Археологическия комплекс Состра – посетителски център с оборудване и паркинг, основен ремонт на улица „Любен Каравелов“, аварийно укрепване на участък от общинския път Орешак – Черни Осъм и укрепване на стена от каменната зидария, основен ремонт на общинската база за обучение и отдих вила „Беклемето“, реконструкция на пешеходен мост „Централен площад“, проектиране на изложбени, атракционни и обслужващи площи в Национално изложение на художествените занаяти и изкуствата в с. Орешак, проектиране на обект „Изграждане на битова канализация и прилежащите й съоръжения в южната част на гр. Троян“ и проектиране на основен ремонт на съществуващи двуетажни сгради на ОУ „Иван Хаджийски“. Дълъг е списъкът с обекти, които ще претърпят реконструкция. Много, много работа чака местната власт в града, но нямам никакво съмнение в тяхната експертиза и опит и съм сигурен, че всичко ще върви по план. Троянци знаят, че винаги могат да разчитат на моята и на правителство на ГЕРБ подкрепа. Затова и вярвам, че в неделя няма да се колебаят на кого да се доверят, за да се случат всички тези проекти. Те много добре знаят кой може да решава проблеми. А и Троян се промени именно по време на наши управления. При една от срещите се запознах на място с проблемите при реализирането на ремонта на Спешната помощ в града.

Сигурен съм, че мъдростта на балканджиите ще ги насочи правилно към номер 22. За да имаме още много поводи да се поздравяваме с направеното със съвместни усилия.

Троянецът Краси Батолов е нашият човек в листата, но редом с него са и моите приятели Иван Миховски, човек натрупал много опит вече, и Петко Пенков, който като председател на Общинския съвет държи здраво юздите на местната власт. Заедно с тях ще работим за Троян, както винаги ГЕРБ го е правил.

Гласувайте, троянци, в неделя с номер 22!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари (0)
Добави коментар