КРИМИ! Полицията задържа обирджиите на троянската църква

2 февруари 2018

Полицаи от РУ Троян са установили 25-годишен мъж от града като извършител на кражба на електрожен, станала на 30 декември 2017 год. от къща в града. Отнетата вещ е открита и иззета по съответния ред, а по случая е образувано досъдебно производство.

Полицаи от РУ Троян са съставили акт по ЗАДС на 15-годишен младеж от с.Буковлък, който в района на Кооперативен пазар-Троян е установен да държи 3.500 кг. насипен тютюн без български акцизен бандерол.

5 февруари 2018

В РУ Троян е получен сигнал  от собственик на къща в гр. Априлци, който е съобщил, че в периода от 02 януари до 02 февруари от дома му в града е отнета моторна косачка, телевизор, ножове и друга покъщнина. По случая е образувано досъдебно производство.

На 03 февруари в РУ Троян е започнало разследване след получен сигнал за незаконна сеч на 11 дървета от вида благун,  извършена в землището на с.Дълбок дол. Работата по случая продължава.

6 февруари 2018

В РУ Троян е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че в нощта на 04 срещу 05 февруари на ул. «Радецки» в града е разбит вендинг автомат и по данни на собствениците му е отнета сумата от около 20 лева.

Полицейски операции в периода от 29.01 до 05.02.2018 год.

Троян – проверени са 329 лица и 265 МПС, съставени са 70 акта и 177 глоби с фиш, посетени от полицейските служители са 43 сигнали и са образувани 3 досъдебни производства.

7 февруари 2018

На 07 февруари около 23.40ч. след получен сигнал за разбит кафе автомат в гр.Троян и проведени незабавни издирвателни мероприятия от служители на местното полицейско управление, трима младежи от с. Кирчево са задържани по подозрение, че са извършили поредица от посегателства върху вендинг машини.

Задържаните са на възраст 20,18 и 17 години и същата вечер са установени да се придвижват в гр.Троян с лек автомобил «Ауди», като са заподозрени, че последователно са извършили кражба от две вендинг машини разположени на ул.«Симеон Велики» и ул.«Л. Каравелов».

По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

8 февруари 2018

След проведени издирвателни мероприятия полицаи от РУ Троян са установили двама криминално проявени мъже по подозрение, че са извършители на кражбата от 20 декември 2017 год. на каса за дарение със сумата от 2000 лева, поставена в църквата „Св. Петка Параскева“ в гр.Троян. Задържаните са на възраст 31-години от с.Градежница и 30-годишен от гр.Троян. Работата по случая продължава.

В хода на работата с тримата младежи от с.Кирчево,  които на 07 февруари бяха задържани в РУ Троян за взломяване на вендинг машини е установено, че те са извършители на общо шест разбивания на кафе автомати на територията на града. Работата по случаите продължава.

 

Коментари (0)
Добави коментар