В с. Български извор петима пострадаха след взривяване на газова бутилка на лек автомобил

Инцидентът се е случил на 17.06.2015г. около  19.50 часа на ул. «Демокрация» в с.Български извор, когато по време на движение се е възпламенила газовата бутилка на л.а. «Ауди»80. В резултат на произшествието са пострадали: водачът – на 27 години и пътуващите в  автомобила три жени–на 58 , 23 и 32 години и момиченце на 6 години, всички от тетевенските села Глогово и Градежница. Потърпевшите са откарани за лечение в софийска болница, а по случая е образувано досъдебно производство.

Служители на РУ-Ловеч и сектор «Противодействие на икономическата престъпност» при ОД МВР-Ловеч иззеха 19 кг. насипен тютюн опакован в 190 бр. полиетиленови пликове, предназназначен за продажба на Кооперативен пазар в гр.Ловеч. Тютюнът без бандерол е иззет от 20-годишна жена от с.Буковлък, която е пътувала в л.а. «Опел». По случая са съставени два акта за административни нарушения.

На 17.06.2012год. в РУ-Луковит е започнато бързо производство срещу 17-годишен, криминално проявен младеж от гр.Луковит,  който е управлявал мотоциклет, с контролни знаци издадени за друго МПС и без да притежава шофьорска книжка, в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото законово нарушение.

В РУ-Ловеч е започнато бързо производство срещу 56-годишен мъж от гр.Ловеч, който е управлявал лек автомобил, с концентрация на алкохол в издишания въздух 2,40 промила. Водачът е задържан за срок от 24 часа в РУ-Ловеч.

 

Пресцентър ОД МВР-Ловеч

 

Коментари (0)
Добави коментар