Младежите на БСП искат незабавно Корнелия Нинова да подаде оставка! Резултатът на столетницата е катастрофален!


Преди минути Младежката организация на БСП излезе с пресконференция. МО на БСП са провели заседание, на което е приета позиция във връзка с катастрофалния резултат на БСП на изборите тази неделя. Управлението на партията не може да продължа по този начин и МО на БСП излизат със следните предложения и решения – на първо място е незабавната оставка на Корнелия Нинова като председател на БСП. От 2017 година до днес, тя загуби 800 000 гласа, подкрепа за БСП.

Младежите изтъкват, че БСП е на ръба на оцеляването спрямо изборните резултати и това не може да продължава. БСП от 940 000 гласа се е стопила на 120 000 гласа и някой трябва да поеме отговорност. Отговорността се носи от председателя и Нинова трябва да я поеме, заявяват още младежите на БСП.

На второ място трябва да бъде свикан незабавно Национален съвет, който да свика Конгрес и да бъде гласувана оставката на Корнелия Нинова като бъде избран и временен председател до провеждането на избори за председател на партията. МО на БСП се надяват, че всички партийни структури в страната ще ги подкрепят, защото управлението на Нинова е пагубно за БСП.

Коментари