18 – годишно момиче от Угърчин се блъсна с лек автомобил в къща


Криминалисти от РУ-Луковит и РУ-Червен бряг след проведени издирвателни мероприятия са установили извършителите на взломни кражби от къщи в с.Карлуково. Задържани са двама криминално проявени младежи: 18 годишен от с.Карлуково и 19-годишен от с.Рупци и продължава издирването на техен 18-годишен съучастник. Двете задържани момчета са направили пълни самопризнания, като вещите обект на престъпления са намерени и предадени с протоколи от лицата. Продължава работата по по изясняване на цялостната престъпна дейност на задържаните.

В РУ-Тетевен е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който неправомерно е присъединил ел. инсталацията на жилищна сграда в с.Рибарица към електроразпределителната мрежа на ЧЕЗ.

На 22.07.2015г.около 07.15ч. в гр.Тетевен, П.П.-52 годишен от Тетевен при движение с несъобразена скорост с л.а. «Фолксваген» и по мокър пътен участък е  блъснал пресичащия пътното платно 83-годишен велосипедист. Потърпевшият е настанен с охлузни рани в болница, а пробата за алкохол на П.П. е отчела 1,12 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано досъдебно производство.

На 22.07.2015г. около 20.20ч. в гр.Угърчин, 18-годишно момиче от града при управление с несъобразена скорост на л.а. «Опел» губи контрол над автомобила, излиза от пътното платно и се блъска във фасадна стена на дом. В резултат на удара по «Опел»-а са нанесени значителни материални щети, водачката е с охлузни рани, а пътничка от колата е със счупена ръка. Пробата за алкохол на 18-годишното момиче е отрицателна.

 

Коментари