12-годишно дете е сред пострадалите при катастрофата край Сопот

7 ранени и един загинал!


12 годишно дете е едно от пострадалите при катастрофата край село Сопот, която стана тази сутрин на около 500м. след бензиностанция в посока Варна.

“Детето е със счупвания и е приведено в ортопедия без опасност за живота. Има жена с комбинирана травма, която е настанена в хирургия. Най-тежко е състоянието на друга млада жена, да която казаха, че шофирала едната кола – тя е интубирана. Още двама пострадали пътуват към нас”, съобщи д-р Снежина Митова, зам. директор на болницата в Ловеч.

Около 11 часа е станала нова зверска катастрофа край ловешкото село Сопот. По предварителна информация има 7 ранени и 1 загинал. Катастрофата е станала малко след бензиностанция „Ромпетрол“. По първоначална информация са се блъснали два леки автомобила. Загиналият в катастрофата все още се намира в автомобила и екипите се опитват да извадят тялото му. Ранените вече се извозват към болницата в Ловеч. Към мястото пътува и областния управител на Ловеч Георги Терзийски. Движението се отбива.

Единият автомобил е със софийска регистрация, а другия с пловдивска. Най-вероятната причина за катастрофата е, че единият автомобил изпуска завоя и се удря челно в другата кола. И двете коли са били пълни с хора по 4 човека във всяка кола, това е по данни на очевидци.

Малко преди тази катастрофа има друго ПТП.

Очаквайте подробности!

Коментари