ПП „Величие“ печелят депутатско място в 11 МИР-Ловеч


Огромен пробив на партия „Величие“ в 11 МИР-Ловеч. Именно при ВЕЛИЧИЕ отива четвъртият мандат в Ловешко. Въпреки, че партията събира едва 1330 гласа печели депутатско място и отвява ПП-ДБ и БСП, които са събрали над 3000 гласа. От решаващо значение за четвъртия мандат са остатъците и вотът от чужбина ,което е наклонило везната в полза на ПП „Величие“.

Представителят на Величие от Ловешко ще бъде Ирена Негинова.

Коя е Ирена Негинова?

Водач на листата е Ирена Негинова. Тя завършва висшето си образование в специалност „Аграрна икономика“ към Стопанската академия „Димитър Ценов“, град Свищов, през 2009г. Специалист в областта на организацията, управлението и оптимизирането на производствената, търговската и финансовата дейност в земеделието. Има повече от десетгодишен опит като предприемач в производството на здравословни храни и напитки.

В политическата си кандидатура полага акцент върху изграждането на хранителен суверенитет за българските граждани чрез култивирането и разпространението на здравословна храна, отгледана на родна земя. Омъжена, майка на две деца.

Освен Ирена Негинова в 50-ото НС събрание ще бъдат Николай Нанков – ГЕРБ, Атидже Вели (ДПС) и Ивелин Първанов (ВЪЗРАЖДАНЕ).

ПП-ДБ и БСП този път ще почиват и ще си дават равносметка за провала на изборите.

Коментари