Корнелия Нинова ще стовари два автобуса с хора да протестират в нейна подкрепа на „Позитано“ 20! БСП ще изключили най-накрая Нинова и компания от партията?


Днес ще се състои пленум на БСП, който ще се проведе на „Позитано“ 20. На него ще се решават важни въпроси свързани с оцеляването на партията и вътрешната съпротива, която оказва Корнелия Нинова и нейните придворни. По информация на медията ни, Нинова е организирала протест пред сградата на БСП и е мобилизирала два автобуса от Мирково и Ботевград.

На хората за протеста е подсигурена храна от Нинова и специално облекло, с което са задължени да се появят пред сградата на социалистите в София. Целта на Нинова е да покаже, че хората я подкрепяли, но платени протести не показват същността на масата от привърженици от БСП, които искат и настояват, тя да бъде изключена от редиците на БСП, защото по нейното управление, партията се срина до ръба на оцеляването и поставянето под въпрос дали БСП ще мине границата за влизане в НС.

Очаква се Корнелия Нинова също да се появи заедно със своите верни кучета – Свиленски и Ченчев. Любопитно ще бъде дали Крум Дончев ще се появи, за да му бъде редовно връчена призовка, за жалбата, която той пусна срещу вписването на Атанас Зафиров като временен председател на БСП.

Циркът предстои да бъде пълен! Очаквайте подробности!

Коментари