ИТН в ТЕТЕВЕН: На тези избори в политиката трябва да се върне най-важното нещо – ЗДРАВИЯТ РАЗУМ!


На 30 май в конферентна зала в Община Тетевен, се проведе среща на граждани със заместник председателя на политическа партия “ИМА ТАКЪВ НАРОД” – Тошко Йорданов и кандидатът за народен представител от 11 МИР (Ловеч) в предстоящите парламентарни избори за 50 НС – Филип Станев (бюлетина – номер 1)


Бяха обсъдени най-горещите теми в българския политически живот, а гражданите в продължение на близо два часа не престанаха да задават своите остри въпроси в търсене на истината за състоянието на държавата и трудния начин, по който живеят в нея обикновените и честни хора.
Жителите на Тетевен и околните населени места се съгласиха с Тошко Йорданов и Филип Станев, че единственият сигурен начин трагичното управление на държавата да бъде променено към по-добро е активното участие в изборите като доказан инструмент за намаляване на значението на купените гласове и корпоративния вот, който са запазена престъпна практика както за ГЕРБ и ДПС, така и за техните доскорошни партньори в “Сглобката” – ПП/ДБ.


Тошко Йорданов подчерта активната битка на ИТН с порочните и вредни за българите действия на управляващите в 49 НС, както по отношение на “Зелената сделка” с Европа и въобще в енергийния сектор, така и във връзка с некомпетентното управление на финансите на държавата от Асен Василев, довело до нови милиарди заеми и недостиг на пари за здравеопазване, образование, наука и култура и всички жизненоважни за нормален живот неразрешени проблеми каквито са тези с данъците, доходите, картелите в горивата и монополните некоректни практики в търговията с основни хранителни продукти.


Филип Станев обърна специално внимание на законодателната немощ в 49 НС и подробно обсъди тежките последици за България от поправките в основния закон на държавата – Конституцията. Поправки, който трябва да бъдат незабавно коригирани и това ще бъде една от важните битки за ИТН в следващия парламент. Станев подчерта, че хората, които влязоха в политиката с амбицията за съдебна реформа, каквито се приставаха пред обществото, че са Христо Иванов и генерал Атанас Атанасов и техните партньори Кирил Петков и Асен Василев, се оказаха патерици на ГЕРБ и ДПС, а Христо Иванов дори “невъзпитано” близък с Делян Пеевски по време на техните тайни политически завери, интимно гарнирани с пиене на мазно турско кафе.
Във фокуса на разговора с гражданите Филип Станев и Тошко Йорданов поставиха и тежките факти около престъпленията и контрабандните практики в митниците, които в нормалните държави водят до затвор за извършилите ги, а не до “пудели с пачки” като награда за извършените престъпления.
На финала на разговора, който продължи близо два часа Филип Станев и Тошко Йорданов се обединиха с хората от Тетевен около тезата, че на тези избори в политиката трябва да се върне най-важното нещо – ЗДРАВИЯТ РАЗУМ.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари