Ирина Димитрова: Голямо благодаря на полицая, който ни ескортира до спешна помощ в Троян и на дежурните лекари и парамедик!


Здравей, Троян! Здравейте, добри хора!
Пиша по повод Благодарността, която искам да изкажа за помощта, която ни беше оказа в момент на спешна нужда от двама полицаи и дежурните лекари и парамедик в Спешна помощ-Троян! Накратко ще опиша случката, защото в суматохата за съжаление не разбрах имена. На 15.08., както много хора/туристи решили да посетят Троянския манастир на този така хубав и свят църковен празник Голяма Богородица и ние решихме релакс, празник и добре прекарано време, но за лош късмет моето дете беше ужилено от оса. В този момент линейните, които бяха дежурни там вече бяха тръгнали, двама полицаи, двама добри служители и хора ни помогнаха. Благодаря специално на полицая, който ни ескортира до спешна помощ, без Вас Човек с голямо „Ч“, нямаше да се справим и да стигнем навреме, за да се погрижат за алергичното ми дете!

Специална благодарност и за дежурните лекари и парамедик, за отношението и вниманието към детето ми, за помощта и за всичко! Благодаря!
Ако всички бъдем като Вас, добри хора, България ще пребъде!

Ирина Димитрова

Коментари