ШОК и УЖАС! Корупцията в съда си име име – Антоанета Симеонова и Велислава Цариградска!? А къде е Главният прокурор срещу когото скачеше Антоанета Симеонова и Велислава Цариградска?! Ами Петранка Марковска къде мишкува пак?!


Как е възможно едни лица без морал да се наричат магистрати?! Защото са взели някакъв изпит!!! А къде е моралът?! Ако има и сянка на съмнение за морала на един магистрат, то той трябва да бъде съден с цялата тежест на закона по 2, а не най-нагло да излиза с декларации за честност! Това е КОРУПЦИЯ в съдебната система и тя си има име – черната овца на РС-Троян Антоанета Симеонова! 

Имаме две скандални съдийки в Ловешка област. Това са Антоанета Симеонова и Велислава Цариградска, които  са най-яростните противници на Главния прокурор Гешев и медиите широко отразиха този факт, като Цариградска бе достигнала невиждани върхове. Велислава се свързва с подземния свят на Плевен, а Анито се свързва с мокри поръчки и уреждане на дела, алкохолизъм, среднощни боеве и битови скандали, дори и убийство, за което се плаща още кръвнина!? ШОК и УЖАС! Содом и Гомор! И това са магистрати !!!!!!!! Това ли е моралът?! Ако е така, то значи ние сме Марсианци!

Чакаме Главния прокурор да направи проверка по случая!!!

Чакаме също Американското посолство!!! 

Да не забравяме, че Весито и Анито са известни като мутрите на съдебната система и не случайно. Те обаче имат чадър от Съюза на съдиите,  пред който се жалиха преди повече от  месец, че са репресирани! Били морални и честни! Този Съюз, който въведе системата за неслучайно разпределение на делата, което обстоятелство се проверява днес от Главния прокурор. А дали Анито и Весито не са свързани по някакъв начин с неслучайното разпределение на дела. Анито , ДА! Всички дела, касаещи американеца Пламен Данов  и българина Светослав Дочков и близките им се падат все при нея?! КАК!? Ами проверете сами! Това е случайно, а ние ядем доматите с колците! КОРУПЦИЯ!!!

Антоанета Симеонова например е хубаво да бъде проверена от Главния прокурор, като започне с делата и неслучайното разпределение, кои са адвокатите по тях и дали са свързани с Да(й) България, която е инкубатора на корупцията и лошите практики. 

Вижте фейсбука на Антоанета Симеонова преди да го е изтрила, ние ще направим нотариално заверени копия още следващата седмица на съдържанието му с оглед сигнала до Главния прокурор. Излиза, че ОПГ-то на Антоанета Симеонова е голямо и трябва да се изследва кой и в какви отношения е с нея по повод делата й!? Ревизия на всичките й дела. Ревизия на всичко и преценка на Фейсбук страницата и дали  е относима към решаването им. Един магистрат с фейсбук профил е извън морала на професията съдия.

Г-жо Симонова дали имате етични и морални качества, защото полицайкaта Петранка Марковска, с която обсъждате всеки ден делата си на обядче и въртите далавери – пари, е лоша практика. Петранка Марковска има прекалено много пари за една проста полицайка или има любовник, от който взима или е истина, че си делят с Антоанета Симеонова пари от дела?! Чакаме главния прокурор да отговори на тези въпроси!  Срам и позор за системата. Тези маскари защо не напуснат и да излязат на свободния пазар, а се правят на морални и търсят защита от нас?! Докато сте на заплата от държавата, ще отговаряте пред всички нас, които ви плащаме заплатите, докато мамите и крадете! 

Коментари