ШОК! Ангел Балев спечели конкурса за директор на СУ „Васил Левски“ – Троян


От последните минути научихме от наши източници, че Ангел Балев е спечелил конкурса за директор на СУ „Васил Левски“ – Троян след като се е успял със съвсем малко точки да изпревари своя опонент Цветлина Митева.

Припомняме, че още преди една година първи TroyanPress алармира за нагласен конкурс за избор на директор на най-голямото и престижно училище в града. Една година по-късно резултатът е на лице. Задкулисието победи отново.

Много настоящи и бивши ученици, настоящи и бивши учители са загрижени какво ще се случи с любимото училище, дали Балев ще продължи традицията, училището да бъде в челните места по резултати на учениците, да продължи да се обновява материалната база или ще тръгне по течението на безразличието и немарливостта.

Всички прожектори вече светят към Ангел Балев и той ще трябва да се доказва, защото бившият директор на СУ „В. Левски“-Троян г-жа Розалина Русенова вдигна летвата изключително високо и Балев, и всеки друг директор не трябва да я сваля летвата.

Успех на Ангелв Балев! Смятаме, че Ангел Балев трябва да се отдаде на 100% на училището и да напусне ОбС-Троян, за да може да даде път на младите, на неговите ученици, които искат да работят за Троян.

Официално резултатите трябва да бъдат обявени в утрешния ден – 30.07. 2020г.

Коментари