ШОК! Ако имаш 14 бонови книжки грабваш апартамент! Върху земи на ПФ „Св. Никола“ израства 16 етажната сграда в София. Строител Артекс … ако имате бонова книжка сте късметлия. Ако няма да ползваш боновите си книжки, вече има агенции, които ги купуват по 1 000 лева на брой.


На бул. „Г.М.Димитров“ израстват небостъргачи върху земята на Химатех-АД, която бе собственост на създадения през 1996 г. фонд за масова приватизация ПФ „Св.Никола“, прекръстен на Индустриална Холдингова Компания през 1997г. През 1999г. хиляди бонови книжки се установи, че са заграбени от Борис Бояджиев, но бе образувано досъдебно производство срещу посредника Спас Андреев, който бил бушон. Така пр.пр. 7271/2000г. водена от Софийска Градска прокуратура била прекратена през 2014г., защото не разбрали как и кога Борис Бояджиев фалирал фонда и заграбил всичките му активи. Днес Бояджиев е не приватизатор, а вече бизнесмен, защото станал собственик на всичко приватизирано чрез фонда за масова приватизация, след като го фалирал през 2011г. Ами Борис Бояджиев се установило, че имал най-много акции, т.е. преобразувани бонови книжки, а от къде, ами от Спас Андреев и братя Янкови от „Да, България“, негови съдружници. Така Борис Бояджиев през 2018г. апортира парцел на Химатех за 26 000 000 лева и днес там се строи огромен небостъргач – 16 етажа и стотици апартаменти. Който обаче има 14 бонови книжки взема апартамент от раз. Опашките са големи, така че бързайте. Ако Борис Бояджиев не си вдига телефона, което е практика, пишете на мейла на сайта, тай като има вероятност да каже, че не сте си искали апартамента и заради това не ви го е дал. 

Пуснете жалби до компетентните органи преди да е извъртял поредната схема и да ви е прибрал и апартаментите, това ви съветваме и побързайте, ловък е. 

Ето и линк, за си изберете етаж и площи, гледка и обзавеждане.

Източник Артекс, в която е апортирано, както следва:

https://www.arteks.net/сграда-хармония

В средата на май 2018г. фирма „Борком 63“ апортира имота на Химатех-АД в новооснованото дружество „Крон 21“, което месец и половина след това е купено от „Артекс инженеринг“. При апорта оценката на имота е малко над 14 млн. лв. (14 156 257 лв). След апорта Артекс получава над 26 млн. лева за строежа на сградите от Уникредит Балбанк-АД. 

Източник – Търговски Регистър. Влезте там и намерете нужната информация за „Борком 63“ и за ПФ „Св. Никола“. Всичко е там.


Примерен апартамент за 14 бонови книжки от фонда за масова приватизация ПФ „Св.Никола“ с изпълнителен директор Борис Бояджиев от 1996г. до ликнидацията му през 2011г.


Източник вестник Капитал:

https://www.capital.bg/biznes/imoti/2018/09/28/3317948_duet_nebosturgachi_na_g_m_dimitrov/

Бележка !
Никога няма да спрем да ви информираме, въпреки заплахите, които получаваме от лицето Борис Бояджиев. Припомяме, че Борис Бояджиев се прави на нежен, раним, на фея от приказките и леприкон, но в същото време по нищо не отстъпва на Николай Банев. Заедно с ДС на БКП създава фонда за масова приватизация и от бедно момче от Асеновград става милиардер, чрез множество измами и грабежи, както и  симулативни фалити. Един от примерите е фалитът през 2011 на фонда за за масова приватизация „Св. Никола“, който бил на загуба от 23 000 лева и Борис Бояджиев го фалирал, за да стане днес собственик на всичките му активи. Това е престъпник, който се прави на светец. Представете си само как кръщавате фонда с името на Светец и после измамвате всички и прибирате всичко за себе си. Това е достатъчно, за да си представите какъв човек е. 


Коментари