Читатели на TroyanPress: Слаб 2 на Община Троян за почистване на улиците от сняг


TroyanPress.com в рамките на един месец проведе анкета сред своите читатели за това дали Община Троян се е справила с почистването на улиците и тротоарите от сняг. В анкетата взеха участие 257 читателя като най-много гласове събра оценката от СЛАБ 2 – почти половината от гласувалите, а три четвърти се обединяват за оценки Слаб и Среден.

През дните, в които имаше снеговалеж, с нас се свързваха много читатели възмутени от слабата организация на общината в почистването на улиците. Хората споделяха, че през малките улички изобщо не минава снегорин, за да ги почисти. Общината от своя страна излизаше със становище, че пътищата са проходими при зимни условия, което беше много общо казано, защото имаше улици, по които трябва да имаш джип, за да можеш да минеш.

Започна проблемът с непочистените тротоари в града. Общината прехвърли топката в ръцете на собствениците на имоти и търговски площи, че именно те по наредба трябва да си почистят тротоарите, иначе ще бъдат глобени.

Възникна въпросът от наш читател – Кой ще глоби Община Троян за непочистените улици? Оставяме отговора на този въпрос на вас, уважаеми читатели! 

ЕТО И РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ АНКЕТАТА:

Каква оценка ще поставите на Община Троян относно почистването на улиците от сняг?

  • Слаб – 2 (46%, 118 гласа)
  • Среден – 3 (26%, 68 гласа)
  • Добър – 4 (16%, 42 гласа)
  • Мн. добър – 5 (7%, 18 гласа)
  • Отличен – 6 (4%, 11 гласа)

Общо гласували: 257

Коментари