Чаровни малки принцове и принцеси ще завладеят Ловешката средновековна крепост!


На 2-ри юни от 18.30 часа ще се проведе  конкурса Малка Мис и Малък Мистър Ловеч 2018! Конкурсът е организиран от регионалния клон на Агенция Интерсаунд с подкрепата на Община Ловеч. За пореден път малките участници ще се представят в народни носии, в официални тоалети и в униформата на конкурса  сред феерия от светлинни ефекти  и завладяваща хореография – в един уникаленспектакъл, сътворен от режисьора Мартин Желев, който също  е инициатор и вдъхновител на благотворителната акция на „Бели криле“!

Акция „Бели Криле“е насочена към децата от Центровете за настаняване от семеен тип за деца лишени от родителска грижа гр. Ловеч.  Бивши участници в различни издания на конкурса ще подарят свои играчки и любими вещи като своеобразен израз на съпричастност и загриженост за своите връстници без родители. За тях е организирано и посещение на 3D прожекция на анимационен филм в Кино КОСМОС.

Специални гости на събитието ще бъдат : Радко Петков – победител в Гласът на България 2017, Елица Наумова и Тодор Гаджалов от Първия сезон на формата, а в програмата ще се включат както всяка година самодейни формации и изпълнители от Ловеч.

На най-хубавия детски празник 1-ви юни от 18.00 часа на сцената в кв. Вароша участниците ще представят своите таланти в рамките на Арт фестивала NEW STARS.

Победителите ще получат правото да представят Ловеч на националните финали през месец септември на сцената на Аполония в Созопол.

Записване за конкурса на 17.05.2018 от 17.30 в кафе „Марион“ – кв. „Вароша“

Коментари