ЦАРЯТ НА ФИКТИВНИТЕ ФАЛИТИ И НАЙ-КРАДЛИВИЯТ ПРИВАТИЗАТОР БОРИС БОЯДЖИЕВ УНИЩОЖИ ЕЛМА ТРОЯН С ИЗМАМА!?


Скандалният приватизатор Борис Бояджиев, стана известен покрай схемите за симулативни фалити, палежите в Троян заради неплатени дългове, както и станал известен като обирджия на Алфабанк и не на последно място обира на българската църка. Иначе казано чичкото от село станал милионер заедно и с подкрепата на Иван Костов и адвоката му Радан Кънев.

Всичко започва на 08.12. 2011 г., когато с Молба заведена под Вх.№7514 в 13:15 ч. по описа на  Окръжен съд – Ловеч , фирма „Елком“ ООД- Милано прави искане да бъде обявена фирмата „Елма“ АД в несъстоятелност.

Интересно е, че собственикът на „Елком“ – ООД винаги е правил и невъзможното Елма – АД да му стане длъжник като незабавно е пристъпвала към опис на имущество и искане за продажби. Сега реагира странно като иска несъстоятелност, но това естествено получава своето обяснение тази година, когато на  19.05.2017 г. „Елком“ ООД – Италия продава на „Глобекс“ – ЕООД  с представител Борис Бояджиев вземането си от 30 000 лв. срещу 1000 лв.

Така лъсна грозната истина и това е повода да си зададем въпросите какъв е сценарият на схемаджията на приватизатор Бояджиев и кой стой зад фалита на „Елма“ и това не е ли повод да се сезира КЗК, има ли престъпление и защо още не са повдигнати обвинения на Борис Бояджиев!?

„Елпром Харманли“ и „Балканска звезда“ са собственост на изпечен приватизатор, схемаджия и доказан обирджия – доказано с обира на  Алфабанк от Петко Митевски (брата на жената на Борис Бояджиев) и измамата на църквата (за да може бедният селски бек Борис Бояджиев да учреди приватизационен фонд „Св.Никола“), царят на симулативните фалити, като започнем със собствения му приватизационен фонд и продължим с „Елма“ и т.н.

Пита се обаче, къде са службите, защо един селяндур като Борис Бояджиев определян като скандален приватизатор и защо има чадър от Иван Костов и свитата му, както и медиите свързани с кафевия цвят като Капитл, Бивол, Дневник и другите грантаджийски страници за платени съобщения!?

Коментари