ЦАРЯТ НА ФИКТИВНИТЕ ФАЛИТЕ И КРАДЛИВИЯТ ПРИВАТИЗАТОР БОРИС БОЯДЖИЕВ УНИЩОЖИ  ЕЛМА ТРОЯН – част Втора!


Борис Бояджиев надсвири и съратника си Николай Банев познат със същите схеми и привички в цялата държава. Банев и Бояджиев са  олигарси радващи се на непрекосновенност от властта докато грабят народа и нашите пари!

С Договор за Цесия от 19.05.2017г. между „ЕЛКОМ“ – ООД прехвърля вземанията си на „ГЛОБЕКС“- ЕООД с управител – Борис Бояджиев.

Както вече писахме фирма „ЕЛКОМ“ – ООД внесе на 08.12.2011г. молба за несъстоятелност на „ЕЛМА“ – АД.

Всичко това изглежда привидно нормално, но само привидно! Тук нещата стоят така.

Борис Бояджиев е познат като скандален приватизатор от годините на прехода. През 90-те години с мутренски подходи и измама на църквата, на огромен брой акционери на приватизацоиния му фонд, както и чрез машинации, скандалният селки бек Борис от бедняк става милионер.

Борис Бояджиев заграбва ЕЛПРОМ ХАРМАНЛИ, като го придобива за стотинки. Този ЕЛПРОМ е последна дупка на кавала, както перди, така и сега, но въпреки това, той има амбицията да унищожи ЕЛМА-АД, защото тя е фактор.

Това е началото на престъпен план в който вземат участие няколко лица: Борис Бояджиев, адв. Черпоков и г-н Владиков, класическо ОПГ (организирана престъпна група).

Тяхната схема е да фалират ЕЛМА, за да освободят пазарна ниша на аутсайдера ЕЛПРОМ ХАРМАНЛИ. Това е добре организирано престъпление в стил Борис Бояджиев.

Така Борис Бояджиев и още две лица извършиха поредната измама с цел елеминиране на конкуренцията, нещо, което  епрактика за олигархията към която се причислява Бояджиев. Той е неприкосновен не само заради активната си агентура в Държавна сигурност от ранна възраст, но и с широко манифестираната от него съмия принадлежност към мутренски кръгове и генералски особи, които го пазели и покровителствали срещу жалки соттинки.

Припомняме, че скандалния обирджия на народа Борис Бояджиев има богат опит с планиране и изпълнение на симулативни фалити, каквито извъртя на акционерите на приватизациония си фон „Индустриална Холдингова Компания“ (бивш „Св.Никола“) през 2011, когато назначиха квестор на фонда му и мина през фалит за да го купи за стотинки и да измами всички акционери от масовата приватизация в т.ч. и църквата, с чиито пари беднякът Бояджиев учреди фонда за грабежи на народа и го кръсти на името на светец, за да прикрие като вълк с агнешка кожа  целите си. Това бе приватизационен фонд  „Свети Никола“.

Коментари