Христо Гешов! Провален журналист и провален политик тормози заместник-кмет, на чието място искал да седне, но се провалил …


Скандално известният самозван, психо драскач и мераклия за бързи печалби от рекет на политици по схемата на „Биволъ“, днес умира от глад и се чуди кого да рекeтира, пак! Припомняме за Христо Гешов, майсторът на късия разказ, на чиито истории и малките деца не се връзват, а когато е надрусан скача да прави интервюта, истеричен, запенен, жлъчен и хапещ, провокатор, търсещ евтина сензация! Това е в кратце Христо Гешов, който след провала си като пишман журналист, скочи и в политиката, където също стигна дъното с „впечатляващите“ цели 381 гласували за него в мераците му да стане кмет на Червен бряг.

Та те в Червен бряг със сопи и камъни го гонят като псе, а той Кмет е мераклия да стане! Шоу! Та проваленият журналист и политик се бил надрусал и скочил на зам. кмета на Червен бряг като я подложил на унизително отношение с разширени зеници и в истеричен порив налетял на жената, на чието място искал да бъде, но не успял.

Спомнете си какво шоу представи Гешов докато се правеше на журналист.

Вижте ТУК.

Коментари