Хотел „Райски Залив“ събра бизнесa на България на брега на язовир Сопот


Имате собствен бизнес или сте мениджър в развиващ се такъв?
Тази статия може да бъде възможност за вас и вашия бизнес.


Свикнали сме истински стойностните бизнес събития да се провеждат в големите градове на България. Не такъв е случаят, обаче, със събитията на Бизнес Лейди Клуб – Женско предприемачество. Те се провеждат във компактен формат от 30-40 души, в 3 дни и на тихо и спокойно място сред природата.Опит споделят водещи лектори и бизнесмени с дългогодишен опит.Този формат позволява всички участници да се опознаят и да изградят трайни взаимоотношения помежду си, с което да помогнат и за развитието на бизнеса си.

Това е единственото по рода си събитие, на което успешни дами и господа ще споделят своя богат опит в бизнеса, които са създали и управляват.Целта на събитието е да даде посоки за развитие на женското предприемачество и да бъде една от стъпките в създаването на общност от жени предприемачи и не само.

През изминалия уикенд на 09-11 октомври 2020. се проведе второто издание на Business Lady Academy и за наша гордост, отново домакин беше перлата на Троянския балкан – хотел “Райски залив”, с. Голяма Желязна, на брега на язовир Сопот.

Това издание на 3-дневния уъркшоп премина под обединяващата тема „Силата на продажбите“.А подтеми на workshop-a бяха: „Продажби онлайн – мисия възможна за всеки бизнес!”, „Sales и/или Marketing? Защо и двете са важни за вашия успех!”, „Преодоляване на възраженията на клиенти” и „Растеж и израствaне на малкия и среден бизнес чрез процеси, структури, хора и иновации.”

Изминалият уикенд трудно може да се опише и то само с няколко изречения и само в една статия.
Толкова емоции и енергия…
Толкова знания, споделен опит и прозрения…
Толкова усмивки, смях, искреност и истинност…

Рядко се случва група от напълно непознати да прекарат 3 дни и в края на последния ден да не искат да си тръгнат, да не искат всичко това да свършва. Никой не искаше да каже “довиждане” на залива, комплекса, но най-вече на хората, с които сподели тези моменти. Всички станахме приятели и партньори за цял животЗа много хора бизнес събитията не са атрактивни, даже скучни, но това не може да се каже в никакъв случай за изминалото второ издание на Business Lady Academy в Хотел и ресторант “Райски залив”.

Организаторите отправят благодарности към всички невероятни гости през тези 3 дни, както и на невероятния мъжки лекторски състав Александър Попчев, Георги Друмев и Николай Йоргов, които не се изплашиха от преобладаващата дамска аудитория, а напротив, даже ги засрамиха, приготвяйки собственоръчно невероятна питка за закуска в неделя сутрин.

Завършваме с думите на лекторите след края на събитието:
Георги Друмев сподели: „Прекарахме един чудесен уикенд, на страхотно място, с разнообразна група от хора, нови контакти и много положителни емоции: с една дума, презареждане. Интересът към темите и професионализмът на всички – и лектори, и присъстващи беше впечатляващ”.

Александър Попчев добави:“Ако на много романтично място с много любезни домакини се събере много интересна компания, то няма как да не се получи много интересна среща!”

И накрая Николай Йоргов завърши с: “През последните 8 години съм посетил и съм бил част от лекторския състав в над 120 събития. Но за първи път си тръгвам толкова положително зареден от участниците, организаторите и невероятните домакини от “Райски залив”. Този 3-дневен формат има особена енергия, която трудно се описва и препоръчвам всеки да се запише за следващото 3-то издание на академията. Това ще бъде сред най-големите и стойностни инвестиции, които е правил в себе си последните години, обещавам!”

Организаторите вече загатнаха, че се обмисля 3-то издание на академията през зимните месеци. Теодора Дишлиева от “Райски залив” коментира за TroyanPress.com, че и друг път са провеждали бизнес събития в комплекса, но вижда с очите си как всяко следващо е по-зареждащо и вдъхновящо от предишното, а и за зимното издание комплексът е подготвил и специална СПА изненада за всички гости на хотела, която ще обявят през ноември месец.

Всички, които имат интерес, могат да го заявят във Facebook страницата на “Райски залив”, като им пишат лично съобщение и организаторите ще го уведомят веднага щом има конкретна нова дата – https://www.facebook.com/raiskizaliv/

Успех на бизнеса в региона! 

Коментари