Хаджигенов с 10 души пробва нова провокация пред НС, още не е в ареста!


Нова провокация от авера на Цветан Василев „отровен“ адвокат Николай Хаджигенов с няма и 10 души се разиграва в момента до Народното събрание, видя репортер на ПИК. Вместо да е в ареста заради снощните погроми на водените от него хора, Хаджиенов буни на място дузина метежници отново да блокират движението по бул. „Цар Освободител“. 

Хаджигенов, който е част от Отровното трио на Минеков и Бабикян и щедро финансирано от обвиняемия Васил Божков, който се укрива от 19-те си обвинения в Дубай, още през нощта обяви, че нямало да се спрат. Шепата му метежници блокираха пресичайки многократно движението само от страната на президентството, а бул. „Дондуков“ е отворен. Те непрестанно сноват по платното, така че да не позволят движението на колите. 

В района се забелязват и едри момчета от агитки, които обикалят, оглеждат какво става и докладват на някого по телефона. Дали се готви нова провокация с бомби или пробват да изнервят шофьорите и да се стигне до сблъсък, предстои да стане ясно. 

На място има много полиция, която пази района около Народното събрание и не позволява достъп до палатките, в които снощи метежниците на Хаджигенов складираха опасни бомби. Остава загадка защо до момента членовете на Гробовното трио не са в ареста, за да отговарят за погрома в центъра на София. 

Изпотрошени са прозорците на Народното събрание ,съсипани са исторически павета и почистването продължава и към момента, тъй като центърът е превърнат от метежниците на Радев и Божков в кочина.  

Коментари