Футболните надежди на България отново на турнир в Дряново


Дряново посреща 24 отбора от региона и страната в четвъртото издание на детския футболен турнир за купата на вафли „Боровец”. Благой Георгиев, Бончо Генчев, Пламен Николов и Станислав Генчев са патроните на събитието. 

„Община Дряново и ФК Локомотив 1927 Дряново, ЗС на БФС-Велико Търново и  ОС на БФС-Габрово, имат удоволствието и ви канят за поредна година на едно незабравимо преживяване за младите футболни надежди на България. В продължение на три дни – 9, 10 и 11 септември, деца от региона и цялата страна ще премерят сили на отлично подготвените терени в град Дряново и село Царева ливада“, информираха организаторите.

Стотиците участници ще бъдат от три възрастови групи – Футбол-5 (родени през 2012 година), Футбол-7 (родени през 2010/2011 година) и Футбол-9 (родени през 2009 година). Те ще премерят сили и ще имат възможността да се срещнат и получат съвети от патроните на турнира – легендарните футболисти Бончо Генчев, Пламен Николов, Благой Георгиев и Станислав Генчев. С много награди и призове за децата!

Големият детски турнир вече e традиция в Дряново, с цел развитие на детско юношеските школи в региона, заяви ръководството на Община Дряново.                

Кметът на Община Дряново г-н Трифон Панчев, председателят на ОбС-Дряново г-н Тодор Георгиев /Теди Джорджо/ и екипът на ФК Локомотив Дряново безкрайно благодарят за подкрепата на ръководството вафли „Боровец“, на БФС, на „Вагонен Завод Интерком”- Дряново, на “Platex 1945” Дряново и на Vivacom. Турнирът ще бъде проведен в съответствие и при спазване на всички мерки за безопасност във връзка с пандемията от COVID-19.

За доброто настроение и информация за програмата, мачовете, резултати, отбори и състави с озвучаване на зелените килими в Дряново и Царева ливада, ще се погрижи DJ-тандема, официалните водещи и диджей на българския национален отбор по волейбол – Teddy Georgo, DJ Theo и DJ George.

Коментари