Филиз Хюсменова в Горско Сливово: “Вие сте достойни хора и заслужавате да живеете достойно на едно европейско място”


МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019, ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Заместник-председателят на Движението за права и свободи Филиз Хюсменова пристигна в Горско Сливово днес, за да се срещне с жителите на селото. Тук бяха още народният представител на #ДПС от Ловеч Джейхан Ибрямов, областният председател на ДПС – Ловеч Сурай Велиева, която е и кандидат за кмет на Ловеч, както и кандидатът за кмет на ДПС на село Горско Сливово Мукадес Чаушев, Валентин Иванов – кандидат за кмет на Летница.

Пред хората застанаха и кандидатите за общински съветници: Назъм Моллахасан, Хатидже Хабилова, Стоян Стоянов, Румен Йорданов, Тодор Георгиев, Тодор Тодоров, Бисер Маринов, Борис Радев и Димитър Димитров.

Срещата беше емоционална за всички присъстващи в залата. Мукадес Чаушев напомни най – наболелите проблеми на селото, по които ще работи. “Ще ремонтирам центъра, ще се погрижа за гробищните паркове, ще прекарам водопровод”, беше категоричен той, защото има конкретни опции за справяне с проблемите. Обещанията ми към вас са много, а вие знаете, че #ДПС изпълнява обещанията си дори в малките населени места, докато другите партии гледат само големите градове”, категоричен беше той.

Думата взеха и кандидатите за общински съветници в община Летница.
“Вие сте хората, които ще ни водите и ще ни показвате какво точно трябва да направим. Ние знаем и можем. Когато отидете да гласувате, гласувайте с 55, защото единствената партия, която осигурява власт за хотата е #ДПС. А ние го правим, защото сме едни от вас. С промяната, която ще направим, трябва да се върнат децата ни от чужбина”, обърна се към присъстващите в залата Назъм Моллахасан, а Хатидже Хабилова продължи след него: “Това, което обещах преди 4 години, го изпълних – защитавах вашите интереси. Сега отново се изправям пред вас и искам доверието ви”.

Кандидатът на #ДПС за кмет на Летница Валентин Иванов представи приоритетите си и подчерта: “Ние не искаме само да сменим човека на власт, а да сменим начина на управление на общината. А с ДПС зад гърба си, мога да го направя. Всички заедно ще празнуваме празниците си – ще сме заедно в мъка и в радост”. А всички обещания могат да бъдат изпълнени само с номер 55 в бюлетината на 27 октомври.

Народният представител на ДПС от Ловеч Джейхан Ибрямов отново беше при хората, како всеки ден през последните години. Той се обърна към жителите на Горско Сливово емоционално: “Винаги сме идвали при вас да помогнем с нещо. За първи път сме тук при вас да искаме кредит на доверие! Ако ни го дадете, ще спазим всички поети ангажименти и ще променим изцяло града и общината ви. От тези местни избори зависи бъдещето управление на цялата страна и община Летница не е изключение”, категорично заяви той, а цялата зала бурно го аплодира.

В края на срещата думата взе заместник-председателят на Движението за права и свободи Филиз Хюсменова. “Вие сте достойни хора и заслужавате да живеете достойно в едно европейско място. Доверете ни се и след 4 години Горско Сливово ще е много по-приветливо и ще изглежда съвършено различно. Знам, че доверие се печели трудно, но на този екип, който застава пред вас, можете да се доверите и да сте сигурни, че няма да ви подведе, защото и познавате от години и те са с вас непрекъснато”, обърна се към присъстващите тя.

Изненадата на вечерта беше изпълнение на Орхан Мурад, който поздрави присъстващите и призова в неделя всички да гласуват с номер 55.

След официалната, но емоционална част, всички присъстващи се потопиха в магията на концерт-спектакъла “Посоки” на Татеално-музикален център – Кърджали, театър “Кадрие Латифова”.

С #55 в бюлетината на 27 октомври ще има ВЛАСТ ЗА ХОРАТА!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари