Фалитите на „Елма“ АД и ПФ“Св. Никола“ под ръководството на Борис Бояджиев …


Умишленият фалит на ПФ „Св. Никола“ (прекръстен на Индустриална Холдингова Компания) взел решение да тръгне към фалит заради загуба от 23 000 лева! Ето маскарите, които взеха това решение, а то е началото на грабежа на активите, това са Тодор Борисов Бояджиев син на приватизатора Борис Бояджиев и адв. Черпоков. И двамата представители на Борис Тодоров Бояджиев. Присъствала е и Нели Тодорова (Бояджиева ) Карамболова, сестра на Борис Бояджиев и счетоводител на фонда за масова приватизация.

Връщаме се на адв. Черпоков, който освен в този фалит е дирижирал и фалита на Елма-АД, който стартира също през 2011г.. Да, на 08.12.2012г. адв. Черпоков пуска молба за фалита на Елма-АД, уж от някаква си фирма Елком-ЕООД. Да, но през 2017г. лъсна, че зад Елком-ЕООД наднича фирмата на Борис Бояджиев „Глобекс“! Благодарение на договора за цесия на мекерето от Асеновград Борис Бояджиев, с която лъсна и кой и защо тласна във фалит Елма-АД! Това е дело на Борис Бояджиев, който през 2011г. чрез адв. Черпоков пусна фалита първо на фонда за масова приватизация и после и на Елма-АД! Защо …?!

Ами днес Борис Бояджиев е заграбил всички актива на ПФ „Св. Никола“ (прекръстен на Индустриална Холдингова Компания) и разчиства пътя си като затри Елма-АД, от която бе изхвърлен като парцал през 1997г. от Н. Банев!

Вижте решението на съда във връзка с искова молба на ЕЛКОМ ООД (ТУК)

Коментари