Фабриката за фалшиви нoвини Христо Гешов (от Биволъ) брани шмекера от Алфа Тур, който през 2016г. запали цяла България, това е Гриша Костов, който днес пък е хотелиерът в Чифлик с хотел „Алфа Ризорт“


Христо Гешов бе разобличен публично в лъжи и измами свързани с разследването си и поръчковите репортажи. По думите на очевидци, а и видно от видеото свързано с шльокавицата свързана с Чифлик Христо Гешов е бил най-вероятно или в нетрезво състояние или е употребявал забранени вещества, тъй като винаги, когато интервюира поръчителите е спокоен, а когато трябва да създаде патос, започва да тича, да пръхти и да изпада в транс, като си представя, че някой го заплашва и така с въображението си стига до висотите на своята сага от „Междузвездни войни“, която е буря в бидон с вода. Същият този психо журналист, срам за гилдията, преди време разказваше приказки под шипковия храст, как Алфа Ризорт няма вода, нито битова и питейна, нито минерална. После последва опровержение от собствениците на фирма ДАД-ООД г-н Данов, г-н Дочков и г-н Антикаджиев и поясниха, че няма вода по съответните причити, но показаха и от къде се водоснабдява – от бидон в реката, към който е прекрепена помпа и така туристите са принудени да бъдат поставени в риск за тяхното здраве. Но псевдо журналиста Христо Гешов бе зает с това да прави видео записи в тоалетната, които всички сме гледали (21±).  

Как така Христо Гешов със сайта си за поръчкова журналистика отново скочи да брани скандалния тур опрератор от „Алфа Тур“ Гриша Костов, а защо Христо Гешов не попита Гриша Костов как хилядите измамени от него хора се прибраха по Нова година след като същият извъртя умишлен фалит. Хиляди останаха на улицата, по летищата без да могат да си платят прибирането и тогава кой плати сметката?! Не е Гриша Костов!? Сметката бе платена от всички нас!? Христо Гешов обаче не се интересува как върви фалита на „Алфа Тур“, защо ли?! Интересува се от Алфа Ризорт, защо ли?! Ами на това му казвааме журналистика! 

източник:

https://www.mediapool.bg/alfatur-obyavi-falit-zastrahovatelyat-tvardi-che-e-umishlen-news257702.html

Коментари